Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

po nastartovani mi blika kontrolka STOP, ale robi to klimatizacia na mode AUTO a aj A/C. ked prepnem na ECO tak prestane blikat. klima nejde a hreje sa to viac ako obvykle. a zda sa mi ze ani vetraky nejdu tak ako predtym. nevie niekto kde hladat chybu ?

Odesláno

No když už to bliká stop tak bych s tím moc nejezdil a nebo maximálně do servisu na diagnostiku.

Odesláno

Klima ti nejde, ratam ze sahary idu na plne obratky.

Mal som podobny problem, nesiel termostat.

Auto slo normalne, klima chladila, ked mal zopnut termostat co nezopol tak sa auto prehrialo, vyhodilo mi to kontrolku stop a prilis velka teplota chladiacej kvapaliny. Klima prestala ist, vetraky naplne. Ked sa to schladilo, vsetko sa vratilo do normalu, klima zasa sla, vetraky nie, nic nesvietilo ani neblikali. Po case ked sa voda prehriala zasa to iste a tak dokola...

U mna to bol ten termostat, ci to mas to iste...mozno ;)

Odesláno

zalezi jaky rocnik a jaky motor to je , muze to byt cidlo teploty chladici kapaliny, nebo ridici jednotka ventilatoru

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

zalezi jaky rocnik a jaky motor to je , muze to byt cidlo teploty chladici kapaliny, nebo ridici jednotka ventilatoru

mne ked sa rozsvietila aj kontrolka hladiny chlad. kvapaliny, tiez sa mi rozsvietila STOPka.

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

mne ked sa rozsvietila aj kontrolka hladiny chlad. kvapaliny, tiez sa mi rozsvietila STOPka.

No presne...a keby si mal zapnutu klimu by ti prestala ist aj ta...

A presne na to sa stale pytam ze ako to ma autor prispevku

Pretoze ak to je tak ako vravim tak to moze suvisiet.

Ak to tak nie je, je mozne ze klimu treba doplnit co bude uz problem iny ako popisovany

[upravil dne 28.4.2010 Y2K]

Odesláno

V ľavom podblatníku. Viacej nájdeš pri hladaní po zadaní slova bitron.

Pradepodobne ju budeš mať skorodovanú. Skontroluj kontakty, prípadne ju otvor a prever spoje.

[upravil dne 28/4/10 pastorek]

Odesláno

zahada vyriesena. relatko pri vetrakoch. su tam tri a to spodne malo odhnite kontakty. vymenil som ho a teraz funguje vsetko ako ma.

dik vsetkym za ochotu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...