Přejít na obsah

miguel81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Vše od uživatele miguel81

  1. Zdravím, viete niekto poradiť čo mi treba, resp. ako vymeniť dažďový senzor pri výmene čelného skla ? Je to na P 406.
  2. Zdravim. Potrboval by som poradit ci mozem dat rampu s inym cislom. Ja mam cislo - 0 445 214 010 a chcel by som dat - 0 445 214 019. Je to P 406 Break 2,0 Hdi 80 KW rok vyroby 1999.
  3. vyriesene , bol to ten DRV ventil. mam druhe cerpadlo tak som ho prehodil a slape to O.K. Dano dik ta tip.
  4. Neviete niekto poradit ? ako som uz napisal, tak ked za jazdy pridam prudko plyn ( napr. pri predbiehani ) tak zhasne motor. pri stojacom vozidle to nerobi - ked dupnem na plyn tak ide normalne do otacok a nezhasne. a zacalo to potom aj blbo startovat. kontrolka diagnostiky cca po dvoch nastartovaniach zhasne, ale startuje stale zle.
  5. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    nemozem sa dostat k tym odporom. poradte niekto ako to rozobrat, lebo mne to pripada ze musim dat prec aj naraznik.
  6. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    a nemozu to byt napr. rozbehove kondenzatory ? ale to by asi robilo to, ze ked ho roztocim rucne, tak by sa potom rozbehol na plny vykon. a loziska myslis ze by mohli byt pridrete ? lebo vetraky sa tocia lahko.
  7. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    trochu som na to kukol a ked rukou potocim vetrak tak sa roztocia oba vetraky, ale aj tak slabo. kde najdem tie odpory ? asi musia ist von vetraky. ci ?
  8. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    mate pravdu, sahara stoji. predpokladam ze to budu asi rele spinace. ci ?
  9. Zdravim, vcera som dal naplnit klimu a ked ju zapnem, tak kompresor cca po dvadsiatich sekundach vypne a zacne blikat na palubovke STOP. Robi to ked je klima zapnuta v manualnom rezime aj v automatickom rezime.
  10. miguel81

    riadiaca jednotka kurenia

    tak zatim dik, idem na to kuknut.
  11. miguel81

    riadiaca jednotka kurenia

    VF38ERHZE80717847
  12. Zdravim, neviete niekto poradit, kde najdem riadiacu jednotku kurenia ? mam problem s ventilátorom v kureni - neda sa vobec menit intenzita fukania. ide stale naplno. bolo mi povedane ze to moze byt riad. jed. kurenia, len neviem presne kde ju hladat. mam P 406, 1999, 80 kW 2,0 Hdi.
  13. miguel81

    Klima nefunguje

    VF38ERHZE80717847
  14. miguel81

    Klima nefunguje

    Urcite je jeden snimac v tom stropnom svetle, to som mal rozobrate. ale sa mi nieco zda ze automaticka klima ma v kabine dva snimace, ale nie som si isty, mozno sa mi to s niecim pletie. skusim pohladat aj v tej palubke.
  15. Zdravim, prestala mi ist klima a k tomu sa pridal ventilator kurenia - neda sa nastelovat na nizsie otacky, ide stale skoro naplno. Bol som s tym na diagnostike a tam pise , ze je vadny snimac teploty v kabine. Poradte kde ho najdem. A da sa nejak skontrolovat ci mam naplnenu sustavu v klime ? ( okrem servisu ) mam P 406 a klima je automaticka.
  16. miguel81

    prerusovac smeroviek

    normalny som zohnal, ale radsej by som bol presne tomu na tom obrazku. tie kable idu na kontrolku sm. svetiel ked je zapojeny priv. vozik.
  17. neviete niekto kde by som zohnal takyto prerusovac ? ci mam zhanat len po autovrakoviskach ?
  18. zdravim, mam problem s autodiagnostikou. rozsvieti sa sa pri vyssej rychlosti ( jazda na dialnici ). ked idem potom pomalsie napr. cez mesto, tak po nejakej chvili zhasne. ked svieti kontrolka auto ide stale dobre, ziadny pokles vykonu, alebo nieco podobne. mam 406-ku 2,0 HDi 80 kW. [upravil dne 24/12/11 05:10 od miguel81]
  19. miguel81

    smerovky

    vycistene a robi to stale. nemoze to byt nejake rele, lebo to robi aj ked zapnem vystrazne.
  20. miguel81

    smerovky

    skusim to teda vycistit a uvidim. dik za radu
  21. miguel81

    smerovky

    Rok je 99, 2,0 HDi 80 kW, 300 000
  22. miguel81

    smerovky

    Zdravim, mam problem so smerovkami, ked zapnem packu, tak normalne zacnu blikat, ale hned aj prestanu. bliknu niekedy raz niekedy dva, ale aj viac krat a potom prestanu. zda sa mi ze to robi len ked je zima. Prosim poradte ak ste sa uz niekto s tym stretli.
  23. miguel81

    TURBO

    mne robi to iste a zacalo mi to robit po vymene spojky. bola vonku prevodovka, tak si myslim ze ci to nebude nejake cidlo , alebo kabel - slaby kontakt, ale nenasiel som zatial nic.
  24. miguel81

    bliká mi konrolka STOP

    zahada vyriesena. relatko pri vetrakoch. su tam tri a to spodne malo odhnite kontakty. vymenil som ho a teraz funguje vsetko ako ma. dik vsetkym za ochotu.
  25. miguel81

    bliká mi konrolka STOP

    a kde sa nachadza ta riadiaca jednotka ?
×
×
  • Vytvořit...