Přejít na obsah

miguel81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Stará Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

miguel81's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, viete niekto poradiť čo mi treba, resp. ako vymeniť dažďový senzor pri výmene čelného skla ? Je to na P 406.
  2. Zdravim. Potrboval by som poradit ci mozem dat rampu s inym cislom. Ja mam cislo - 0 445 214 010 a chcel by som dat - 0 445 214 019. Je to P 406 Break 2,0 Hdi 80 KW rok vyroby 1999.
  3. vyriesene , bol to ten DRV ventil. mam druhe cerpadlo tak som ho prehodil a slape to O.K. Dano dik ta tip.
  4. Neviete niekto poradit ? ako som uz napisal, tak ked za jazdy pridam prudko plyn ( napr. pri predbiehani ) tak zhasne motor. pri stojacom vozidle to nerobi - ked dupnem na plyn tak ide normalne do otacok a nezhasne. a zacalo to potom aj blbo startovat. kontrolka diagnostiky cca po dvoch nastartovaniach zhasne, ale startuje stale zle.
  5. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    nemozem sa dostat k tym odporom. poradte niekto ako to rozobrat, lebo mne to pripada ze musim dat prec aj naraznik.
  6. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    a nemozu to byt napr. rozbehove kondenzatory ? ale to by asi robilo to, ze ked ho roztocim rucne, tak by sa potom rozbehol na plny vykon. a loziska myslis ze by mohli byt pridrete ? lebo vetraky sa tocia lahko.
  7. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    trochu som na to kukol a ked rukou potocim vetrak tak sa roztocia oba vetraky, ale aj tak slabo. kde najdem tie odpory ? asi musia ist von vetraky. ci ?
  8. miguel81

    Vypína kompresor klimatizácie

    mate pravdu, sahara stoji. predpokladam ze to budu asi rele spinace. ci ?
  9. Zdravim, vcera som dal naplnit klimu a ked ju zapnem, tak kompresor cca po dvadsiatich sekundach vypne a zacne blikat na palubovke STOP. Robi to ked je klima zapnuta v manualnom rezime aj v automatickom rezime.
  10. miguel81

    riadiaca jednotka kurenia

    tak zatim dik, idem na to kuknut.
  11. miguel81

    riadiaca jednotka kurenia

    VF38ERHZE80717847
  12. Zdravim, neviete niekto poradit, kde najdem riadiacu jednotku kurenia ? mam problem s ventilátorom v kureni - neda sa vobec menit intenzita fukania. ide stale naplno. bolo mi povedane ze to moze byt riad. jed. kurenia, len neviem presne kde ju hladat. mam P 406, 1999, 80 kW 2,0 Hdi.
  13. miguel81

    Klima nefunguje

    VF38ERHZE80717847
  14. miguel81

    Klima nefunguje

    Urcite je jeden snimac v tom stropnom svetle, to som mal rozobrate. ale sa mi nieco zda ze automaticka klima ma v kabine dva snimace, ale nie som si isty, mozno sa mi to s niecim pletie. skusim pohladat aj v tej palubke.
  15. Zdravim, prestala mi ist klima a k tomu sa pridal ventilator kurenia - neda sa nastelovat na nizsie otacky, ide stale skoro naplno. Bol som s tym na diagnostike a tam pise , ze je vadny snimac teploty v kabine. Poradte kde ho najdem. A da sa nejak skontrolovat ci mam naplnenu sustavu v klime ? ( okrem servisu ) mam P 406 a klima je automaticka.
×
×
  • Vytvořit...