Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele chlapi, mam na vas takovy specialni dotaz :D delala se 106ka s objemem valcu 1220cm3? Nebo ma kamaradka v technicaku chybu? Je ale pravda, ze obcas se v inzeratech objevi \"prodam Peugeot 106 1.2\" tak jsem si do ted myslel, ze se jedna o lidi, kteri neumi zaokrouhlovat. Poradi nekdo? :)

Odesláno

Kolik ma motor obsah vim, ale proc ma ve velkem TP 1220 misto 1124 ja osobne si mysli, ze to musi byt nejaka chyba, protoze kdyz si neco kupuju v nahr. dilech a ptaji se na motor, (treba eshop AK) tak tam o 1.2 nic nepisou...

Odesláno

Tak dneska sem měl haluz jízdu z práce! Prvně sem ve městě potkal krásnou červenou \'\'trojku\'\' E30, na které měl borec kola, co by určitě neviděli rádi pánové na STK (lezly asi 3cm přes lemy:D )

post-38173-14109623622013_thumb.jpg

A pak mě dostala policie! Po dlouhé době sem zase viděl jednoho příslušníka opravdu pomáhat a chránit:mrk Na dálnici stál kamion, za kamionem policejní auto se zapnutýma majákama a pan příslušník pomáhal kamioňákovi měnit kolo! Od toho ale fotku nemám:(

Ale panu policistovi děkuju, že mi zase na čas zvedl mé, ne úplně dobré, mínění o PČR:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...