Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aktuálně jsem včera zkoušel, jak po reinstalaci budíků ukazuje přesně rychloměr. Porovnáním s GPS sem vyzjistil, že od nuly až do dvouset km/h ukazuje naprosto přesně :D

[upravil dne 10.4.11 13:49 kujon106]

Odesláno

dneska vyměněnej zámek třetích dveří, vyměněnej kabinovej filtr, nasazená manžeta řadící páky a hlavně jsem jí (ano xsi je ona:D) nechal jít po dlouhý době přes 5000 otáček:D

Odesláno

fr3sh: prostě takovej ten filtr, kterej je v motorvým prostoru před topením a je pod tim plastem na pravý straně, vlastně nevim jestli se tam jmenuje, ale pro mě to je kabinovej filtr:D.

Jinak poladim ještě pár věci a můžeme se sejít:)

Odesláno

jj je to kabinovej filtr.. a je tam od toho, aby se ti edostaval bordel do topeni... jinak je tam jak pise Jeny a je to jakoby takova dratenka o tloustce cca pul cm....

Odesláno

to musí být příjemný mět místo motoru vrnící kotě :aut

to mi se při překonání 4500 otáček začne ozývat zvuk podobný tomu, jak kdyby svou práci zahájilo TURBO :D je to takové pískání, nevím jak to popsat... neví někdo co to může být? :)

Odesláno

poradite mi pls jestli muzu zadni svetla vycistit tech. benzinem? nerad bych to mel poleptany treba... ale jednou jsem si je z nudy zatmavil nejakym svetlem a ono to temer nesviti... :/ tak bych to chtel dat zase dolu.. :)

Odesláno
poradite mi pls jestli muzu zadni svetla vycistit tech. benzinem? nerad bych to mel poleptany treba... ale jednou jsem si je z nudy zatmavil nejakym svetlem a ono to temer nesviti... :/ tak bych to chtel dat zase dolu.. :)

Nejlíp to jde odleštit, třeba tempem na staré laky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...