106sťák Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 jinak jeden klučina tady z clubu mi nabídl jeho bílou sportku,tak to nějak domlouvám,něco by to chtělo na tom udělat tak by možná mohl jít s cenou níž mno uvidím jak se rozhoupe a eko je zaplacené Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 na normal TK jsem nebyl... s pritelkyni jsme si ho zarizovali od jejiho znameho.. chtel jenom papiry a 2500.. a prinesl mi ty papiry a nalepky.. a pak nejaky ten papir, ze mame nejaky lehky a stredni zavady... jinak v cervnu myslim nam to vyprsi, tak nevim, jestli riskovat s tim jet na TK oficialne nebo to zase osmelit.. ale autu nic neni, jezdi v pohode a i je v celkem slusnym tech. stavu... ale ja se tam bojim jit, protoze to je jak s policajtama, ti si proste vzdycky neco najdou.... Citovat
Majda77 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 jj, je to evidenční kontrola. Já tam s autíkem nejela, protože jsem byla v práci, ale manžílek si to tam užil - nejdřív ho nechali přes hodinu čekat i když tam nikdo nebyl, asi čekali na obálku, ale z manžílka nic nevypadlo, tak se autu prý velmi důkladně a dost dlouho věnovali. Takže Jimmy, jestli nemáš vše v pořádku, tak tam raději ani nejezdi. U nás v práci dělá kluk, co kdysi pracoval na STK a sám mi říkal, že tam mají k platu měsíčně navíc přes 20.000 na obálkách a jsou na to zvyklí. Citovat
mattoni1425 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 jj obálková metoda je všude. pokud to auto není v dezolátním stavu tak i ten vin se dá udělat...co vím tak to někdo dělal dvousložkovym tekutym kovem pak to stříknul a nechal si to naklepnout znova a znovu přestřík a pak stim normalne prochazel. jde o to to udělat nějak aby se to moc nepoznalo... Citovat
milda67 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 chlapi a jak se to řeší když jsem tedka měnil motor? jde nějak udělat ten uplnej vymaz nebo se to musí přepsat a mít od toho nového motoru papíry? Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 no ja nevim, kdyz jsem se ptal toho chlapa co mi to VINko delal, tak jsem se ptal, ze kdyz s tim ujdu na TK, jestli to nejak poznaji... ten se jenom zacal smat a rikal ze na mensich STK na to nemaji vybaveni, ale za vetsich STK maji nejaky infra svetla, ci co to rikal, ktery odhali ze s tim neco je.... ale jiak netusim.. a za me bych jim taky zadnou obalku nedal.... Citovat
mattoni1425 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 stem stk nevim to je popis toho jednoho kolegy co takle vinko delal a prosel s tim. jiank motorove je to docela zaludny pokud sis vymenil motor se stejnym typem hdz za hdz nfx za nfx a podobně nepotrebujes teoreticky nic jen musis zajit na urad zaplatit 50 kc a nechat vymazat cislo motoru. pokud bys vymenil motor za jiny typ např hdz za nfx tak s tim problem bude a technickou neprojdes. jelikoz Peugeot nedava povoleni na zmenu typu motoru neda se toto zlegalizovat. dá se to obejit zase jedině přeražením typu motoru... Citovat
milda67 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 no já jsem svůj 1,5diesel z pažouta vyměnil za 1,5diesel ze Saxa,podle mne jsou ty motory stejné,jen měl jiné držáky na uchycení a trochu jiné čerpadlo. S tím by asi problém být neměl ne? Citovat
mattoni1425 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 hele to nevím zjisti co je na motoru vyraženo a co máš v techničáku jestli to je shodné nech maximálně vymazat číslo motoru a vše je OK. Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 nevim presne co znamenaji ty pismenka oznaceni motoru, nasel jsem i tabulku na to, ale uz si to zase nepamatuju, kazdopadne cislo karoserie i motoru v papirech je jiny, nez ve skutecnosti.. mel jsem jednolitra a ted 1.1... takze to bylo HDY a tedje to HDZ, ze? :D ale tak diky za rady, vim ze na technickou nepujdu.. musim to nejak poresit mno.. a jeste se zeptam, co se deje, kdyz na TK prijdou na to ze to ma prerazeny vin, nebo jiny motor? Citovat
Jeny Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 když budou hodný, tak tě s tim pošlou do pryč, když budou zlý, tak tě dají do databáze a dokud neodstraníš závady, tak to neuděláš \"nikde\" Citovat
PAJA106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 S těma motorama, měl jsi buď CDY nebo CDZ a teď máš HDY nebo HDZ, CD jsou 1.0 33/37 kW a HD je 1,1 SPI/MPI. Citovat
PAJA106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 A jinak já se musím \"pochlubit\" dnes mi psali, že odesílají mé \"crystaly\", takže příští týden už budou doma, tak to pak sem hodim a hlavně na auto Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 jj takze jsem mel CDY a ted mam HDY protoze mam stary model ktery ma MPIcko Citovat
106sťák Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 takse zejtra jedu podívat na to xsi s těma alu jak má kujon,snad to bude v cajku a si sním odjedu domu:D kdyby někdo o tom autě něco vědět tak at dá mi echo.. Citovat
PAJA106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 jj takze jsem mel CDY a ted mam HDY protoze mam stary model ktery ma MPIcko Snad SPI, ne? Prostě stejný jako u 1.0, takový ten \"el. karburátor\". Citovat
Jeny Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 106sťák: dej sem odkaz:) tak už jsem to asi našel, tedy jestli to je ono http://auto.bazos.cz/inzerat/8670528/PEUGEOT-106-XSI-100PS-1996-TOP-STAV.php 1. mohlo by se jednat o le mans verzi 2. proč tam nejsou dálky 3. zelenej koberec? 4. sedačky a obložení dveří z nějaký soc. verze [upravil dne 28/1/11 20:22 Jeny] Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Paja: jj samozrejme spi, psal jsem to narychlo v praci... :-P Citovat
ygnor206 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 106sťák - nevypadá to špatně ještě bílá šachovnice a můžem si to rozdat:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.