Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak jeden klučina tady z clubu mi nabídl jeho bílou sportku,tak to nějak domlouvám,něco by to chtělo na tom udělat tak by možná mohl jít s cenou níž:D mno uvidím jak se rozhoupe a eko je zaplacené

Odesláno

na normal TK jsem nebyl... s pritelkyni jsme si ho zarizovali od jejiho znameho.. chtel jenom papiry a 2500.. a prinesl mi ty papiry a nalepky.. a pak nejaky ten papir, ze mame nejaky lehky a stredni zavady... jinak v cervnu myslim nam to vyprsi, tak nevim, jestli riskovat s tim jet na TK oficialne nebo to zase osmelit.. ale autu nic neni, jezdi v pohode a i je v celkem slusnym tech. stavu... ale ja se tam bojim jit, protoze to je jak s policajtama, ti si proste vzdycky neco najdou....

Odesláno

jj, je to evidenční kontrola. Já tam s autíkem nejela, protože jsem byla v práci, ale manžílek si to tam užil - nejdřív ho nechali přes hodinu čekat i když tam nikdo nebyl, asi čekali na obálku, ale z manžílka nic nevypadlo, tak se autu prý velmi důkladně a dost dlouho věnovali.

Takže Jimmy, jestli nemáš vše v pořádku, tak tam raději ani nejezdi. U nás v práci dělá kluk, co kdysi pracoval na STK a sám mi říkal, že tam mají k platu měsíčně navíc přes 20.000 na obálkách a jsou na to zvyklí.

Odesláno

jj obálková metoda je všude. pokud to auto není v dezolátním stavu tak i ten vin se dá udělat...co vím tak to někdo dělal dvousložkovym tekutym kovem pak to stříknul a nechal si to naklepnout znova a znovu přestřík a pak stim normalne prochazel. jde o to to udělat nějak aby se to moc nepoznalo...

Odesláno

no ja nevim, kdyz jsem se ptal toho chlapa co mi to VINko delal, tak jsem se ptal, ze kdyz s tim ujdu na TK, jestli to nejak poznaji... ten se jenom zacal smat a rikal ze na mensich STK na to nemaji vybaveni, ale za vetsich STK maji nejaky infra svetla, ci co to rikal, ktery odhali ze s tim neco je.... ale jiak netusim.. a za me bych jim taky zadnou obalku nedal....

Odesláno

stem stk nevim to je popis toho jednoho kolegy co takle vinko delal a prosel s tim. jiank motorove je to docela zaludny pokud sis vymenil motor se stejnym typem hdz za hdz nfx za nfx a podobně nepotrebujes teoreticky nic jen musis zajit na urad zaplatit 50 kc a nechat vymazat cislo motoru. pokud bys vymenil motor za jiny typ např hdz za nfx tak s tim problem bude a technickou neprojdes. jelikoz Peugeot nedava povoleni na zmenu typu motoru neda se toto zlegalizovat. dá se to obejit zase jedině přeražením typu motoru...

Odesláno

no já jsem svůj 1,5diesel z pažouta vyměnil za 1,5diesel ze Saxa,podle mne jsou ty motory stejné,jen měl jiné držáky na uchycení a trochu jiné čerpadlo. S tím by asi problém být neměl ne?

Odesláno

nevim presne co znamenaji ty pismenka oznaceni motoru, nasel jsem i tabulku na to, ale uz si to zase nepamatuju, kazdopadne cislo karoserie i motoru v papirech je jiny, nez ve skutecnosti.. mel jsem jednolitra a ted 1.1... takze to bylo HDY a tedje to HDZ, ze? :D :D :D ale tak diky za rady, vim ze na technickou nepujdu.. :D musim to nejak poresit mno.. :( a jeste se zeptam, co se deje, kdyz na TK prijdou na to ze to ma prerazeny vin, nebo jiny motor?

Odesláno

když budou hodný, tak tě s tim pošlou do pryč, když budou zlý, tak tě dají do databáze a dokud neodstraníš závady, tak to neuděláš \"nikde\"

Odesláno

A jinak já se musím \"pochlubit\" dnes mi psali, že odesílají mé \"crystaly\", takže příští týden už budou doma, tak to pak sem hodim a hlavně na auto :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...