Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Já to myslel tak, že kdyby se to fakt muselo měnit cely, tak bych umřel :D vím, že se dá vyměnit čep úplně bez problémů :) Já jen narážel na to, že i na 1.1 bych musel kupovat ty superdrahy ramena, co mají kluci na S16 :)

Na 1.1i patří ty klasické plechové ramena, které stojí pár korun.

Odesláno

Mám tu spoustu zbytku po 106ce

1.4 8V a 1.6 8V a Sport převážně, + modrý koberec

PS: mám tu ramena pro sporty a gti, čepy jsou také ucházejicí, mohu je přenechat levně

Altík pro 1.6 taky

http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=6659631

Ramena a altík není v aukci, kdyby měl někdo zájem o cokoliv z aukce, napíšete SZ a můžeme se dohodnout na lepší ceně.

[upravil dne 7/4/13 13:14 od Machy_CZ]

Odesláno

Zdravím, zajímalo by mě jestli nemá nebo neměl stejný problém jako já. Netuším kudy mi teče do auta, ale mám durch promočenou podložku v kufru a izolaci pod ní...doteklo mi to až na plech pod zadní sedačky..takže jsou taky nasáklý..našel jsem vodu ve světlech a kapičky která tekly z krytu kudy vedou dráty ze zadních světel do kufru...Co s tím?

Odesláno

můžu ti říct z vlastní zkušenosti, že ti špatně těsní zadní světla. Měl jsem na 100% stejný problém, oddělal jsem světla nanesl na ně silikon a znovu přidělal od tý doby už problém nemám :)

Odesláno

tiež som mal taký problém, a pátrali sme dlho :D najskôr to vyzeralo ako tesnenie okolo 5-tych dverí no to sme zohnali nové a stále tieklo, potom to začalo pomedzi káble a nakoniec som si všimol že v pravom svetle sa dajú rybky chovať, tak sa dal silikón tak ako píše Štajný a ešte pre istotu mám v každom svetle zospodu malú dierku, od vtedy je sucho :roker

Edit: vlastne priamo na svetlá silikón nešiel iba na tesnenie dverí, na svetlá sme ho nakoniec nedávali

[upravil dne 11/4/13 17:52 od Mišos]

Odesláno

Ahoj. Nechci zakládat nové téma kvůli takové prkotině, ale nevím si rady.. Potřeboval bych poradit kam směřuje šipka na pístu u pug106 xsi (KFZ). Jestli k setrváku nebo k rozvodům. Díky

81944690497664801321_thumb.png

Odesláno

prosim vas chci vedet vas nazor.....mam jednu saharu a napadlo me dodelat druhou a napojit ji na tu prvni....kdyz sepne tak aby chladili obe sahary myslite ze je to zbytecny?jde mi o to ze by to v lete chladilo lepe.....

Odesláno

nemate nekdo doma ten plast na baterku(1)?a ten druhej plast č.2 zakryva co?neco kvuli klime?

kujon pujcil sem si fotku promin....:)

post-20437-14109630661398_thumb.jpg

[upravil dne 14/4/13 16:19 od Peta-k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...