Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha, no teda odvíjet cenu celolaku od spotřeby barvy mě nenapadlo. Nenapsal jsi zásadní věci. Třeba: čemu říkáš celolak - kompletní odstrojení na holou kastli a 100% novej nástřik? Co to bude za lak, metalíza nebo standard?

Odesláno

Neodvíjím cenu celolaku od spotřeby barvy,ale to je jedno. A určitě by to šlo jen na kastli, kompletně se mi to nechce holit. Neřeším vůbec zatím celkovou cenu. Jen množství, pak už bych se zařídil dle možností. To znamená jestli budu platit plnou cenu nebo se to nějak udělá. Tu možnost mám.

[upravil dne 18.8.2012 21:46 od neutral]

[upravil dne 18.8.2012 21:52 od neutral]

Odesláno

Nerozumím tomu co píšeš takže to uzavřu tím, že lak není jen lak, ale příprava, plnič a pod. což je zásadní část ceny. Pokud to nechceš odstrojovat tak nevím jak uděláš 100% novej lak - to musí motor ven, veškeré tapecy a pod. Asi mluvíš jen o lakování vnějšku. Barvu si namíchá lakýra sám těžko bude dělat s něčím na co není zvyklej, teda pokud to má k něčemu vypadat ;):papa

[upravil dne 18/8/12 21:49 od koblih69]

Odesláno

No vidím,že koblih je trošku na jiný vlně,ale nevadí.... Vím co obnáší lakování, nejsem blbej... A ano chci jen vnější lak... A myslím,že otázka je jasná, plácání kolem toho mi příjde zbytečný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...