Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, odešla mi spojka, chtěl bych se zeptat na váš názor, jestli je velké riziko dávat do auta starší sojku a ložisko. A ještě jestli by mi někdo nemohl zjistit na servisboxu jaká spojková sada je podle Vin:VF37ERHYF32985377. Díky, KArel

Odesláno

Mě začíná trochu klouzat, ale zatím to neřeším. V Autokelly mají tři sady: Valeo za 7 558 Kč, Luck 6 876 Kč a Starline za 3416 Kč :o, ale kvalita, těžko říci.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

sada spojky 2052 J2--jednohmota--7886 kč v pežotu

to je číslo z servisboxu? Dá se podle něj najít díl i např. z Auto kelly?

Odesláno

ja som teraz menil spojku, len kvoli tomu ze sa zadrelo lozisko a prebehlo cez pritlacny tanier,Za komplet vymenu ,cela sada LUK,akesi tiahla aj s robotou 225€,

Odesláno

půjdu do toho Luku, ale je mi divný, že když se dívám na Auto kelly, tak LK 623304300 a LK 623307600 je rozdíl 1000 Kč a přitom číslo lamely a přítlačnýho kotouče je stejný, liší se jen číslo ložisko a obě ty ložiska pasují na stejný typ auta i rok výroby i motor, tak to nějak nechápu :myslim

Odesláno

Ja som radsej objednaval podla starej,nevedeli sme ci je prevodovka BE4R alebo BE3R,povedal az donesiem staru spojku s loziskom a podla toho objednal,rozdiel je len v uchyteni loziska,aspon to nam povedal

Odesláno

Tak mi odešla úplně, pak v tom zařachtalo a teď při startování to dělá jakoby byla vybitá baterka, nemohlo se něco poškodit na motoru nebo někde jinde?

[upravil dne 27/4/10 Karl27]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

jestli ti baterka neotočí motorem,tak zatáhnout do servisu na výměnu spojky--co se tam šprajcuje zjistí jen po rozebrání

v servisu už je, nevíte co by s tím mohlo být?

Odesláno

:)chlape, ty máš výdrž...,na tu sadu spojky se připrav určitě,tzn. cca do 10 000 kč určitě s výměnou,jinak tam nemusí být škoda žádná,vysypal se např. přítlačák a šprajcnul o skříň--ale nejsem jasnovidec, až shodí převodovku budeš vědět více

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...