hloze-ja Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Zdravím, chtěl jsem Vás Pežoťáci požádat, zda nemáte kontak/neznáte nějakého dobrého fotografa/ku. Prošel jsem net a z okolí Pelhřimovska (nemusí být) jsem vyčerpán :-) Situace bezvýchodná :-), nervozita stoupá, i když do srpna času dost-teda jak se to veme, a laťka stanovena velmi vysoko (úroveň srovnání je Zuzana Scharf, která má už ale na celý 2010 beznadějně plno). Vzhledem k tomu, že to má být naše jediná oficiální dokumentace, tak by měl být opravdu profík a umět si nás postavit. Díky za každé info. Honza Citovat
kujon106 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Můžu doporučit kamarádku, koukni k ní na galerie. No a jinak - Mně se moc líbily fotky ze svatby jednoto člena TF. Link na fotografa je na nich uveden Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Fotky a BMW i nevěsta nádhera,ale takhle mi dát nohu na nárazník tak :D:D:D Citovat
hloze-ja Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Kamaradka prosla, Kujone diky, ale pry ma plno. Jestli si to nepletu. Je to na me moc informaci najednou Fotky jsou pekny, syty. Skoda. Citovat
Šalda Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Mám kamaráda profi fotografa, svatby a podobný věci fotí pořád, ale je z Kuřimi u Brna:( Citovat
hloze-ja Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Pošli odkaz, jestli má. Předávám to nastávající (Respektivě se kouká sama ) To ještě není tak daleko, pokud i dojíždí. Díky Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 katarina [upravil dne 29/4/2010 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 2 [upravil dne 29/4/2010 Scratch] Citovat
Šalda Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Poslal sem Ti přes SZ číslo na toho fotografa;) Citovat
kujon106 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: hloze-ja Kamaradka prosla, Kujone diky, ale pry ma plno. Jestli si to nepletu. Je to na me moc informaci najednou Fotky jsou pekny, syty. Skoda. Abysme si rozumněli - ty fotky co jsem dával nejsou od kamarádky, ty sem onehdá viděl na tuning foru v tématu věnovanému týhle události. Kamarádka má svoje fotky tady Pro představu něco od ní: Jinak - tento týden s ní jedu fotit moje auto, tak se pak taky pochlubim :-) [upravil dne 29.4.10 kujon106] Citovat
alien Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Kamarád fotograf - fotí všechno od přírody, po arťácký fotky, na co si jen vzpomeneš: kontakt na webech www.getzel.net - starší web, který teď bude předělávat, má tam fotky přírody, když jezdil dva roky po světě... www.virtualni-prohlidka.eu - tady ma trochu jiny produkt než fotky, ale úzce to spolu souvisí, na dotaz zašle určitě odkazy na fotky dětí, aut, maminek s dětmi, výrobků a co já vím čeho ještě... Citovat
hloze-ja Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Díky moc. Fotaka uz mame :-) Na me je ted kapela.. Citovat
hloze-ja Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Utika to strasne. Kdo by si byl pomyslel, pred 10 roky, ze to takhle dopadne No a uteklo to jako voda a jinam uz to jit nemohlo . Kolik je pro tebe mladej? Citovat
kujon106 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Dovolím si jen takový malý dovětek - jak jsem psal, tak minulý týden jsme s kamarádkou (výše zmiňvanou) byli fotit autíčka. Není to sice svatba, ale jako ukázka její práce to myslím stojí za zveřejnění Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.