Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chtěl jsem Vás Pežoťáci požádat, zda nemáte kontak/neznáte nějakého dobrého fotografa/ku. Prošel jsem net a z okolí Pelhřimovska (nemusí být) jsem vyčerpán :-) Situace bezvýchodná :-), nervozita stoupá, i když do srpna času dost-teda jak se to veme, a laťka stanovena velmi vysoko (úroveň srovnání je Zuzana Scharf, která má už ale na celý 2010 beznadějně plno). Vzhledem k tomu, že to má být naše jediná oficiální dokumentace, tak by měl být opravdu profík a umět si nás postavit.

Díky za každé info.

Honza

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

Kamaradka prosla, Kujone diky, ale pry ma plno. Jestli si to nepletu. Je to na me moc informaci najednou :D Fotky jsou pekny, syty. Skoda.

Abysme si rozumněli - ty fotky co jsem dával nejsou od kamarádky, ty sem onehdá viděl na tuning foru v tématu věnovanému týhle události. Kamarádka má svoje fotky tady ;) Pro představu něco od ní:

02.jpg

03.jpg

08.jpg

Jinak - tento týden s ní jedu fotit moje auto, tak se pak taky pochlubim :-)

[upravil dne 29.4.10 kujon106]

Odesláno

Kamarád fotograf - fotí všechno od přírody, po arťácký fotky, na co si jen vzpomeneš:

kontakt na webech www.getzel.net - starší web, který teď bude předělávat, má tam fotky přírody, když jezdil dva roky po světě...

www.virtualni-prohlidka.eu - tady ma trochu jiny produkt než fotky, ale úzce to spolu souvisí, na dotaz zašle určitě odkazy na fotky dětí, aut, maminek s dětmi, výrobků a co já vím čeho ještě...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dovolím si jen takový malý dovětek - jak jsem psal, tak minulý týden jsme s kamarádkou (výše zmiňvanou) byli fotit autíčka. Není to sice svatba, ale jako ukázka její práce to myslím stojí za zveřejnění :)

28624_1400584545490_1558610982_945266_168369_n.jpg

28624_1400584585491_1558610982_945267_1481301_n.jpg

28624_1400585505514_1558610982_945289_5917913_n.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...