sharpers Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 no já měl kola nové a tak mi ho vystavili přímo v prodejně. u starších je to horší...někdy je možné jej získat od výrobce že jim napíšeš, ale to je jen pár vyjímek. no nebo sehnat někoho kdo tl na ty kola má a půjčit si ho. ale třeba u mě si na uřadě nechali original TL a mě vratili kopii Citovat
oni Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 jo tak moje kola se uz fakt nevyrabej. ale neco zkusim,taky bych byl rad,kdybych to mel zapsany,kdyz staci tak malo. Citovat
sharpers Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 hmmm....měnil sem včera žárovku v levém předním světle....za březen tam byli 4 , teď v dubnu už je to druhá tuším že je něco blbě, asi to že se světlo i zamlžuje třeba při dešti....nenašel sem žádnou dírku, nevím jak je to světlo řešené, jako nějake těsnění apod....mám kupovat nové , sehnat starší nebo se to dá nějak napravit ? přední sklo není nikde praskle ani trefene od kamene ani nic jineho Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Skus mrknut do Edison-ovho topicu snad budes mudrejsi.. Je to sice o prerabke na bi-xenon ale mas tam svetlomet pekne rozobraty Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Inak podla mna najlepsie rozlepit a znova pretesnit a dat dokopy. Za pokus nic nedas Citovat
sharpers Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 Díky, kola sluší žejo Jinak m3t4L_m4n dík za ten topic, kouknu nato No a abych se nenudil takm i pežotek přichystal další zábavu, a to tu že nejdou zvenku otevírat zadní levé dveře kouk sem nato a je z venkovní kliky ulomené to načem drží to táhlo. Takže musím někde sehnat vnější kliknu zadních levých dveří v barvě modrá chine Citovat
v3nty Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 Díky, kola sluší žejo Jinak m3t4L_m4n dík za ten topic, kouknu nato No a abych se nenudil takm i pežotek přichystal další zábavu, a to tu že nejdou zvenku otevírat zadní levé dveře kouk sem nato a je z venkovní kliky ulomené to načem drží to táhlo. Takže musím někde sehnat vnější kliknu zadních levých dveří v barvě modrá chine Mám taky v plánu 17ky Cítiš nejaké zmeny na aute z odstupom času ? Zvažujem totiž 16/17 Výkon išiel rapidne dolu ? Já totiž rád popridávam Citovat
sharpers Odesláno 11. duben 2011 Autor Odesláno 11. duben 2011 Hmm změny....no přes spomalovací retardér je to auto fakt tvrdé, musím hodně pomaličku, na 15kách sem jel i 40 a pohoda ten výkon.....moc to až tak nepoznám, nejsem závodník....těch pár poníků dolů teda nějak necítím..... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 Ahoj nejezdís náhodou odpoledne směrem z elektrárny do orlové protože potkávám přesně takového jako máš ty a chvilku před ním ještě černý kombik Citovat
sharpers Odesláno 12. duben 2011 Autor Odesláno 12. duben 2011 Ahoj , no jezdím směr od elektrátny přes Orlovou na havířov takže to můžu bejt já řekni kde koukáš a já ti zamávám :D Citovat
Slipkont Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 přes Orlovou , tak to se budu taky lépe koukat , když tak budu mávat na klubáka Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 no dneska jsi stál na stopce jeste před orlovou a jezdim střibrnou 406kou restyle a mám na předním nárazníku odchlíplou barvu každopadně zejtra zamavam:-D To Slipknot : jak tě poznáme Citovat
Slipkont Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 jezdím s Peugeot 405 šedá a nebo na kole smým štěstím vás stejně nepotkám .. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Sharpers musis koukat a ne na stopce ladit radio nebo co . Dokonce jsem včera na tebe zatroubil a ty jsi se ani nehnul a to jsem jel přímo proti tobě :-) Citovat
sharpers Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 dneska sem už teda pozorně koukal :papa Citovat
sharpers Odesláno 7. květen 2011 Autor Odesláno 7. květen 2011 něco málo novinek Nejdou otevřít zadní dveře za řidičem, je ulomené uchycení táhla z kliky. už mám koupenou kliku, nalakouvanou, už jen přehodit. Podařilo se mi přibrat při couvání ceduli, poškrábaný nárazník, nechal sem si namíchat barvu, obrousil, nastříkal, přelakoval berbarvým a hned to vypadá líp, jen to nechat přeleštit a´t se to sjednotí. Dále bojuju se spojkou která si zabírá kde chce, samostav je asi po smrti, někdy při jízde pedál klesne poté zůstane u podlahy , musím ho nohou vytáhnout nahoru pak to zas jede jak má ... Podařilo se mi sehnat kryt na motor , jen má logo Citróna takže dneska přehodím logo a namontuju do auta, zkusím vymyslet jinak ty uchytove čudlíky. V následujícím měsíci auto dostane nový střední díl tlumiče a systém LPG. Déle dnes budu lakovat brzdy, asi na červeno klasicky Přitom vyměním levý přední plastový podběh který sem zničil před zimou při výletu na svodidla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.