Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no já měl kola nové a tak mi ho vystavili přímo v prodejně. u starších je to horší...někdy je možné jej získat od výrobce že jim napíšeš, ale to je jen pár vyjímek. no nebo sehnat někoho kdo tl na ty kola má a půjčit si ho. ale třeba u mě si na uřadě nechali original TL a mě vratili kopii :o

• O 3 týdny později...
Odesláno

hmmm....měnil sem včera žárovku v levém předním světle....za březen tam byli 4 , teď v dubnu už je to druhá :o tuším že je něco blbě, asi to že se světlo i zamlžuje třeba při dešti....nenašel sem žádnou dírku, nevím jak je to světlo řešené, jako nějake těsnění apod....mám kupovat nové , sehnat starší nebo se to dá nějak napravit ? přední sklo není nikde praskle ani trefene od kamene ani nic jineho

Odesláno

Díky, kola sluší žejo :roker

Jinak m3t4L_m4n dík za ten topic, kouknu nato :)

No a abych se nenudil takm i pežotek přichystal další zábavu, a to tu že nejdou zvenku otevírat zadní levé dveře :(

kouk sem nato a je z venkovní kliky ulomené to načem drží to táhlo. Takže musím někde sehnat vnější kliknu zadních levých dveří v barvě modrá chine :)

Odesláno
Díky, kola sluší žejo :roker

Jinak m3t4L_m4n dík za ten topic, kouknu nato :)

No a abych se nenudil takm i pežotek přichystal další zábavu, a to tu že nejdou zvenku otevírat zadní levé dveře :(

kouk sem nato a je z venkovní kliky ulomené to načem drží to táhlo. Takže musím někde sehnat vnější kliknu zadních levých dveří v barvě modrá chine :)

Mám taky v plánu 17ky :) Cítiš nejaké zmeny na aute z odstupom času ? Zvažujem totiž 16/17 :)

Výkon išiel rapidne dolu ? Já totiž rád popridávam :)

Odesláno

Hmm změny....no přes spomalovací retardér je to auto fakt tvrdé, musím hodně pomaličku, na 15kách sem jel i 40 a pohoda :D

ten výkon.....moc to až tak nepoznám, nejsem závodník....těch pár poníků dolů teda nějak necítím.....

Odesláno

no dneska jsi stál na stopce jeste před orlovou a jezdim střibrnou 406kou restyle a mám na předním nárazníku odchlíplou barvu každopadně zejtra zamavam:-D

To Slipknot : jak tě poznáme

• O 4 týdny později...
Odesláno

něco málo novinek :)

Nejdou otevřít zadní dveře za řidičem, je ulomené uchycení táhla z kliky. už mám koupenou kliku, nalakouvanou, už jen přehodit.

Podařilo se mi přibrat při couvání ceduli, poškrábaný nárazník, nechal sem si namíchat barvu, obrousil, nastříkal, přelakoval berbarvým a hned to vypadá líp, jen to nechat přeleštit a´t se to sjednotí.

Dále bojuju se spojkou která si zabírá kde chce, samostav je asi po smrti, někdy při jízde pedál klesne poté zůstane u podlahy , musím ho nohou vytáhnout nahoru pak to zas jede jak má ...

Podařilo se mi sehnat kryt na motor , jen má logo Citróna takže dneska přehodím logo a namontuju do auta, zkusím vymyslet jinak ty uchytove čudlíky.

V následujícím měsíci auto dostane nový střední díl tlumiče a systém LPG.

Déle dnes budu lakovat brzdy, asi na červeno klasicky :) Přitom vyměním levý přední plastový podběh který sem zničil před zimou při výletu na svodidla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...