Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

má to jakejkoliv hornbach atd. prodávají se asi 3-4 barvy (sou to malý 100ml plechovky) jakože to mám, vypadá to úplně bezchybně, jenže to fakt o dost sníží svítivost, v normálním počasí ok, ale jak ti začne trochu svítit slunko na zadek tak pak hezky koukej do zrcaátka co se za tebou děje!!! nebo to vyřeš brzdovkou třeba v křidle nebo za sklem (pokud to nemáš zatmavený jak já:D) jo a eště rada, až to budeš stříkat tak jen jednou!! efekt stejnej jako bys to dělal 3x ale žárovky se tím eště prokoušou....jinak jestli máš peníze, kup raději čirou optiku, vypadá to mnohem líp a je to bezpečnější, nemusíš se pak potit když se za tebou fábce kouří od gum a ty jen čekáš jestli to ubrzdí:papa

Odesláno

Jestli to chceš mermomocí zatmavit, tak nastříkej jen zpátečku a blikač. Obrysovky nech origo. Uvidíš že i tak ty světla budou vypadat jinak:) A ten sprej koupíš v každejch autodoplňkách.

Odesláno

Braňo: Tak to máš asi smůlu. Na tyhle barvy působí jedině aceton a podobný svinstva a ty jak známo působí i na plastový lampy, takže touhle cestou asi ne. Já jsem to jednou řešil tak, že jsem tu barvu z těch světel obrousil šmirglem pod vodou a pak jsem ten mat hezky rozleštil leštící pastou... Tak hodně štěstí.:papa

Odesláno

zadnice.jpg

sem to dělal s DupliColorem nebo jak se to jmenuje. Ten stál asi 100Kč v té malé verzi. Ale pozor - brácha si to dělal na 306 a je to takový divný matný, koupil správnej ale mám dojem od toho motipu (prostě jinou začku než já)... ty moje jsou lesklý jakoby skleněný...

Odesláno

Já jsem to měl nastříkaný na staré 205 taky Motipem a paráda, krásně lesklý. A i ten mat se dá rozleštit do lesku. To zamtnění je ale dost často způsobený špatnou technikou při stříkání:(

Odesláno

to je pravda a vem to klidně acetonem a hned umyj vodou..žádnej problém sem s tím neměl..jinak prodávají i odstraňovače téhle barvy a stojí kolem stovky...jinak eště k té matné a lesklé...po čase to ten správnej lesk ztrácí..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak v tvem pripade leda na predni sklo a este zevnitr pro zichr, kdyby ti to vodrely sterace :D

Jo jo jo, zadni lampy zatmavit, mas jistotu, ze za tebou uvidi pri brzdeni jen treti brzdove svetlo a z obrysovek houby :D

Jo, mimochodem, ptal jsem se na to policajta a pokud nekomu vlitnes do kufru a on ma zatmaveny lampy, neplati pravidlo, Co neubrzdis,neukecas...Ukecas a dost rychle.... :D:D:D

Odesláno

Není náhodou lepší čirá optika? Pak ten problém s menší svítivostí není :D

PS: já už se konečně nechal zlákat a fakt bomba... A ta cena už taky nebyla zase tak vysoká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...