Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jozefsv a marisw - keby ste tu chalani aspon nieco k danej problematike napisali:D lebo,ak by bola chut poziadat vas o komentar tak to isto niekto urobi:D...

a suhlasim s pajom30 ak sa to niekomu paci tak o tom-po tom nemyslite??? a vobec by som sa necudoval keby ste obaja mali na zadnom plate toho psika s hojdacou hlavou:D:D:D *chalani k veci k veci!!!;)

[upravil dne 7/5/10 rado407sw]

Odesláno

petr-16:papa co sa tyka neorigo xenonov - tak pocul som aj o pokazenych mot.na stieracoch,ale aj o viacerych veciach ktore zacali blbnut - mne napr. dost blblo ESP jednoducho sa samo vypinalo:myslim

tak som ich radsej hned demontoval a vsetko sa vratilo do normalu-urcite by som tu uz neriskoval:bojim 407sedma svieti v celku v pohode a vylepsil som to este ziarovkami OSRAM night breaker a max. spokjnost:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: petr-16

ja jsem tam mel ty xenony tak 3hodky a bylo po steraci respektive po levem motorku.nema stim nekdo zkusenosti?

Toto je známy problém. Neorigo xenóny odpália ľavý (riadiaci) motorček stierača resp. elektroniku v ňom.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: petr-16

ja jsem tam mel ty xenony tak 3hodky a bylo po steraci respektive po levem motorku.nema stim nekdo zkusenosti?

Toto je známy problém. Neorigo xenóny odpália ľavý (riadiaci) motorček stierača resp. elektroniku v ňom.

ale aj tak je to zaujimave ze su s tym take problemy...:myslim

ved odber maju nizky... zeby koli tomu start.prudu?:myslim

Odesláno

Asi a potom rušenie, ktoré sa prenáša do siete auta.

ja som mal predtym 306sw a tam som mal xenony 4roky a bez sebemensieho problemu... jasne nieje tam taka jednotka ale aj tak:myslim

Odesláno

Já mám dva roky xenóny na 407 a bez problémov. Záleži na konkrétnom kuse/výrobcovi.

Nzdar, chcem sa ta opýtať. Mam v plane dat do mojho tatosa xenony, citam tu že to moze blbnut, len chcem vediet, že ked si ich tam dal ty, ci si nejak nieco upravoval, alebo si len namontoval sadu xenonov?

Odesláno

Já mám dva roky xenóny na 407 a bez problémov. Záleži na konkrétnom kuse/výrobcovi.

no a to je uz nacisto zaujimave...:myslim a akeho vyrobcu xenonov si riesil??? ja som mal nejake HID - ky od chalana z Banoviec nad Bebr. a + aj tie \"vyrovnavacie\" krabicky koli hlaskam... ale naozaj to blblo a dost s tym ESP Dik.

Odesláno
Původně zaslal: grage

:xvul ..... prečo v téme o LED pásikoch riešite xenony? .... potom sa tu vôbec nedá orientovať

sorry:roll-mas pravdu:mad: trosku uslo...:aut

Odesláno

Dá sa tomu nejako predísť??????????????

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno
AhoY Judes:papa ked si pozries moj profil tak tam mam aj fotecky ked este bolo trochu viac vidno...:cool:

a co \"prislusnici\" ??? zatial ma neriesili:D a dufam ze ani nebudu....:potlesk ja sa prave vsemozne snazim zistit ci ma po.... alebo nYe:myslim-cital som uz kadeco,ale jasne mi to stale nieje:fnuk:papa

A kde se ty fotky v tom profilu hledají? Taky bych se rád kouknul

Odesláno
AhoY Judes:papa ked si pozries moj profil tak tam mam aj fotecky ked este bolo trochu viac vidno...:cool:

a co \"prislusnici\" ??? zatial ma neriesili:D a dufam ze ani nebudu....:potlesk ja sa prave vsemozne snazim zistit ci ma po.... alebo nYe:myslim-cital som uz kadeco,ale jasne mi to stale nieje:fnuk:papa

Chce to jen trochu hledat... http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=7488

Odesláno

Chce to jen trochu hledat... http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=7488

Jo jo tak moc díky. Vypadá to moc hezky, ale možná by měli být spíš pod světlama. Ale to je každého věc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...