foxo Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 Fredino: ocuj, a keby si to turbo tam aj dal (za pomoci prirub a drzaku) jak ho chces ovladat?? To neni len tak, ze vymenis zarovku za kvalitnejsu... Ono vsetko ide, ale za jaku cenu... Ale ajtak nevim, naco by ti bolo, ved to z RHZ tlaci taky isty tlak jak z RHY... cca 1 bar Citovat
straki007 Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 Tak to co chces delat budu delat ja. Plan uz mam a ted shanim auto. Chci to pro mladou takze 5 dveri. Bude tam turbo z 80kW Intercooler(nejspis Chevrolet Captiva) samozrejme predelane ovladani v jednotce a cca 100kW. Zbytek zustava protoze to bude na \"pokus\"a bude se jezdit po meste takze zadne zavody.Ale uvidim jak dopadne shanka auta.... Citovat
razor Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 nechtěl jsem psát, ale musím. Nafta, potažmo HDi, není na závodění? krásnej příklad z nedávna, kamarád(mazda 323f, motor 1,9Gt, cca 86kw), já(Pug 306, 2,0L HDi 66kw) a znáte to, jedete, světla červená, začne hecovat. pak viděl zadní světla:D:D:D Takže tohle je pro mě příklad za všechno, a není to o tom co je mezi volantem a sedačkou(aspoň v tomhle případě ne). Taky už jsem předjel na semaforu borsche boxter,nejrůznější audiny a nejruznější bávoráky a to mám 406 coupe 3lV6 140kw... Většina těch aut je silnějších,ale Vždycky záleží na řidiči ! Nedávno mi naložila jakási honda civic ,která vypadala jak vytažená z vrakáče.Řekl bych,že měl při nejlepším stejnej výkon,ale pravděpodobně výrazně menší a stejně mi ujel.. Prostě sem neměl den.. To co jsi napsal je blbost.Nafta patří do traktorů,do tankerů a nejrůznější těžký techniky,ale určitě není na závodění ! (nebudeme do toho zatahovat závodní speciály) Nechápu například označení u škodovek RS -podle mě by to mělo být jakože sportovní auto a lítaj z toho saze...Nehledě na to,že to prostě nejede. :P:P:P:P:P Citovat
razor Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 btw-straki-jak to se mnou vypadá?já už umírááám Citovat
LOU DICK Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Lukashanak : JE MOŽNO I U PRAVIT MOTOR 307 HDI 80KW ? Díky mám ho po čipu asi na 100 Kw ale je to málo Citovat
straki007 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Tak si skoc na brzdu jestli tam mas opravdu 100kW. Ty motory litaji po uprave hezky. Citovat
wojtěch Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 na brzdě zjistíš jestli ten motor má opravdu 100kw.. Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no já tam mám nové drážkované kotouče a když šlápnu na brzdu tak nák docela stíhá.. co tím myslíš? jako že bych to neubrzdil? Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ale myslím si že pravda je 100kw mít nebudu to dělá 136 koní tak asi mám jen 130koní páč mi to jede líp než 407 2.0 100kw 16v Citovat
wojtěch Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 nee toto je něco uplně jiného tam ti změří na válcích jaký máš výkon viz třeba http://race.dieselpower.cz/Vyvoj-Servis-Centrum/valcova-zkusebna.php Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 joo tohle ano.. a kolik máš ty výkon? víš já sem se ptal strýce který dělá šéfa u stk a chtěl jsem dát motor 2.0 HDI 100kw 16v místo 80kw 2.0 HDIco mám.. jenže volal do centra se otat výrobce mýho auta mám r.2003 a říkal že nelze a to musejí být větší brzdy a kotouče prý a ještě něco,protože sem to chtěl i přepsat na velkej techničák, takže smůla pro mě ( ted sem sháněl 307 se 100kw se stříbrnou metalízou jinou barvu neci.. no a nenašel je jich nějak málo kusů tak sem přemýšlel zdali nejde upravit motor nějak podobně jako třeba u fabie 1.9 TDI 77kw že tam hodí trysky z RSa a větší turbo.. to má právě bratránek který si to udál a lítá mu to jak svin,má nákejch 170 koní ze 120 koní protože TDI motor vydrží bezpečně 250koní,sem čuměl.. no tak jestli něco takového jde udělat do HDI ? Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 nee je to peugeot a stím se dá něco udělat,všechno jde. ikdyž peugeot má špatnou pověst o dieselu ta přece i tak něco může dokázat.. každej druhej magor má wolksvagena jen proto že je tam lepší výkon/motor a je vysmátej. my máme peugeoty a chcem ukázat že to jde taky.. nebudu se opičit abych měl golfa jako ti ostatní.. vždyt peugeot je přece náš mazlíček ne?? Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 tak co tam dáme do 307 hdi 80kw pro navýšení výkonu? už to někdo má? (místo chipu) Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 LOU DICK nejspíš jsi zas nějakej blázen (nadšenec) ale s tím golfem máš pravdu...nekoupil bych si ho už z principu a to se mi to auto docela líbí Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 dej tam tuning chromovou pásku (+ 10kW) pak super chrom zadní tuning světla (+23kW) blikající tuning neony (+45kW) a nezapomeň na chromový M3 zrcátka (+12kW) nafoukni gumy na 3 atmosféry kvůli zmenšení velivého odporu a bude to fakt super ťuper raketa nevím co ti na to říct Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.