Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Fredino:

ocuj, a keby si to turbo tam aj dal (za pomoci prirub a drzaku) jak ho chces ovladat?? To neni len tak, ze vymenis zarovku za kvalitnejsu... ;) Ono vsetko ide, ale za jaku cenu... Ale ajtak nevim, naco by ti bolo, ved to z RHZ tlaci taky isty tlak jak z RHY... cca 1 bar

Odesláno

Tak to co chces delat budu delat ja.

Plan uz mam a ted shanim auto.

Chci to pro mladou takze 5 dveri.

Bude tam turbo z 80kW Intercooler(nejspis Chevrolet Captiva) samozrejme predelane ovladani v jednotce a cca 100kW.

Zbytek zustava protoze to bude na \"pokus\"a bude se jezdit po meste takze zadne zavody.Ale uvidim jak dopadne shanka auta....:D

Odesláno
nechtěl jsem psát, ale musím.

Nafta, potažmo HDi, není na závodění?

krásnej příklad z nedávna, kamarád(mazda 323f, motor 1,9Gt, cca 86kw), já(Pug 306, 2,0L HDi 66kw)

a znáte to, jedete, světla červená, začne hecovat. pak viděl zadní světla:D:D:D

Takže tohle je pro mě příklad za všechno, a není to o tom co je mezi volantem a sedačkou(aspoň v tomhle případě ne).:roker

Taky už jsem předjel na semaforu borsche boxter,nejrůznější audiny a nejruznější bávoráky a to mám 406 coupe 3lV6 140kw...

Většina těch aut je silnějších,ale Vždycky záleží na řidiči !

Nedávno mi naložila jakási honda civic ,která vypadala jak vytažená z vrakáče.Řekl bych,že měl při nejlepším stejnej výkon,ale pravděpodobně výrazně menší a stejně mi ujel..

Prostě sem neměl den..

To co jsi napsal je blbost.Nafta patří do traktorů,do tankerů a nejrůznější těžký techniky,ale určitě není na závodění !

(nebudeme do toho zatahovat závodní speciály)

Nechápu například označení u škodovek RS -podle mě by to mělo být jakože sportovní auto a lítaj z toho saze...Nehledě na to,že to prostě nejede. :P:P:P:P:P:P

• O 4 měsíce později...
Odesláno

joo tohle ano.. a kolik máš ty výkon? víš já sem se ptal strýce který dělá šéfa u stk a chtěl jsem dát motor 2.0 HDI 100kw 16v místo 80kw 2.0 HDIco mám.. jenže volal do centra se otat výrobce mýho auta mám r.2003 a říkal že nelze a to musejí být větší brzdy a kotouče prý a ještě něco,protože sem to chtěl i přepsat na velkej techničák, takže smůla pro mě :(( ted sem sháněl 307 se 100kw se stříbrnou metalízou jinou barvu neci.. no a nenašel je jich nějak málo kusů :( tak sem přemýšlel zdali nejde upravit motor nějak podobně jako třeba u fabie 1.9 TDI 77kw že tam hodí trysky z RSa a větší turbo.. to má právě bratránek který si to udál a lítá mu to jak svin,má nákejch 170 koní ze 120 koní protože TDI motor vydrží bezpečně 250koní,sem čuměl.. no tak jestli něco takového jde udělat do HDI ?

Odesláno

nee je to peugeot a stím se dá něco udělat,všechno jde. ikdyž peugeot má špatnou pověst o dieselu ta přece i tak něco může dokázat.. každej druhej magor má wolksvagena jen proto že je tam lepší výkon/motor a je vysmátej. my máme peugeoty a chcem ukázat že to jde taky.. nebudu se opičit abych měl golfa jako ti ostatní.. vždyt peugeot je přece náš mazlíček ne??:)

Odesláno

dej tam tuning chromovou pásku (+ 10kW) :) pak super chrom zadní tuning světla (+23kW) :) blikající tuning neony (+45kW) a nezapomeň na chromový M3 zrcátka (+12kW) nafoukni gumy na 3 atmosféry kvůli zmenšení velivého odporu :D a bude to fakt super ťuper raketa :D nevím co ti na to říct :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...