Jacobsoon Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 Tak mi dnes přišel volant od Volantech.cz a sem celkem zklamanej, samotné pošití ok ALE chtěl sem červenou nit a je černě :-( to by mi zase tak nevadilo jenže když sem se podíval na opravu airbagu celkem sem naštvanej - lvíček je odřenej, skoro nepřilepenej a navíc tam je díra Citovat
MilanF1 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Uf, to nevypadá nejlépe, už jsi tam volal? Že bys to reklamoval? Citovat
Jacobsoon Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 Volal ale maj dovolenou, poslal sem jim email s fotkama a hned jak skončí dovolená volam tam., vypadá to strašně Citovat
John Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Dost hodně odbitá práce.. tohle ti musí rozhodně vyreklamovat.. nechápu,že mají tu odvahu to vůbec poslat že je to vpohodě Citovat
Jacobsoon Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 no když sem to rozbalil a uviděl tak sem měl strašnej vztek Citovat
wojtěch Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 tak to fakt není pěkná práce, já jim psal asi před 14 dny mejla jestli mají skladem volant na 307 a jestli by mi udělali volant mých představ a ani neodepsali. tak teď nevím jak vidím tuto práci jestli jim znovu psát nebo to nechat udělat jinde.. Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Tak mi dnes pan Benčat odepsal že to určitě vyřešíme, odešlu mu to a doufám že to tentokrát bude v pořádku Citovat
Andreww Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 To vypadá, že to chtěl stihnout před dovolenou Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 napsal že pošití volantu dělal on barvu nitě spletl s jiným volantem, takže teď má někdo červenou nit místo černé.. ale ten airbag s tim znakem už nedělal on a neviděl jak to jeho zaměstnanec dodělal. takže to dotyčnej asi schytá., no vypadá to že se vše v pořádku vyřeší až se vrátí. Značek je prý odřenej od pilníku Citovat
Kvasky Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Já mám s firmou volantech jen nejlepší zkušenost. Dělali mi volant do Octavie, pár volantů pro bratrance a fakt paráda. Na druhou stranu i mistr je občas utne. Já je jen doporučuji. Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 tak sem si dnes udělal radost Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 destičky se zdají být dobré Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 a jako bonus sem k tomu dostal jeden navíc prej na náhradní díly, kupoval sem to od slečny Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Na tej fotke to máš aj zo zadnými brzdami? Z akého coupe ich máš? Citovat
Bronak Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Také by mě to zajímalo z čeho se to dá sehant. Co za ten volant jenom obšití chtěli ? Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 koupil sem je od naky slecny ktera je mely rok na pude a mela je ve 406 coupe 3.0.. jinak za ten volant obsiti bez jakejkoliv jinejch veci napr. Barva nite nebo kuze druhu svu, druhu kuze, zesileni, atd.. Cca 1200, mrkni na volantech.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.