Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi dnes přišel volant od Volantech.cz a sem celkem zklamanej, samotné pošití ok ALE chtěl sem červenou nit a je černě :-( to by mi zase tak nevadilo jenže když sem se podíval na opravu airbagu celkem sem naštvanej - lvíček je odřenej, skoro nepřilepenej a navíc tam je díra

post-25648-14109620594664_thumb.jpg

Odesláno

tak to fakt není pěkná práce, já jim psal asi před 14 dny mejla jestli mají skladem volant na 307 a jestli by mi udělali volant mých představ a ani neodepsali. tak teď nevím jak vidím tuto práci jestli jim znovu psát nebo to nechat udělat jinde..

Odesláno

napsal že pošití volantu dělal on barvu nitě spletl s jiným volantem, takže teď má někdo červenou nit místo černé.. ale ten airbag s tim znakem už nedělal on a neviděl jak to jeho zaměstnanec dodělal. takže to dotyčnej asi schytá., no vypadá to že se vše v pořádku vyřeší až se vrátí. Značek je prý odřenej od pilníku

Odesláno

Já mám s firmou volantech jen nejlepší zkušenost. Dělali mi volant do Octavie, pár volantů pro bratrance a fakt paráda. Na druhou stranu i mistr je občas utne. Já je jen doporučuji.

Odesláno

koupil sem je od naky slecny ktera je mely rok na pude a mela je ve 406 coupe 3.0..

jinak za ten volant obsiti bez jakejkoliv jinejch veci napr. Barva nite nebo kuze druhu svu, druhu kuze, zesileni, atd.. Cca 1200, mrkni na volantech.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...