Daniel Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Ahoj, o vikendu jsem byl v Budapesti a nevidel jsem tam ani jednu 309ku. Od Bratislavi jsem ani zadnou nepotkal. Nevite jak je to mozne? Dan Citovat
RALLYMAN Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 to bude tím že tam všichni jezdí 405kama:P Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Napsán autorem Daniel Ahoj, o vikendu jsem byl v Budapesti a nevidel jsem tam ani jednu 309ku. Od Bratislavi jsem ani zadnou nepotkal. Nevite jak je to mozne? Dan Minimálně jedna (moje) tam v pátek odpoledne bloudila na cestě do Rumunska. Jel jsem totiž jinou cestou, než jsem zvyklý - navštívil jsem katedrálu v Ostřihomu a pak Visegradský hrad, odkud mě cesta hodila přímo do centra Budapešti, a to kolem 15. hodiny a bez možnosti úniku na okruh M0, který na cestě do Rumunska používám běžně. No a stejně jako v Praze, tak páteční odpolední špička mě přinutila v Budapešti strávit cca 2 hodiny. Ale v tom množství aut, které se valily ven z města, jsem určitě pár 309tek viděl. Citovat
Vvitty Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Z toho si nic nedelej, ja taky lecktery vikend v Praze nepotkam ani jednu... teda krome moji Napsán autorem Daniel Ahoj, o vikendu jsem byl v Budapesti a nevidel jsem tam ani jednu 309ku. Od Bratislavi jsem ani zadnou nepotkal. Nevite jak je to mozne? Dan Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Ja byl ted tyden v Krakove v Polsku a videl jsem tam jezdit tolik peugeotu - zvlaste 406 pak nejaky 607 a dokonce asi 5krat i 407 to jsem fakt :o Podotykam ze to byly mistni auta s PL znackou Citovat
John Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Napsán autorem Ferry Ja byl ted tyden v Krakove v Polsku a videl jsem tam jezdit tolik peugeotu - zvlaste 406 pak nejaky 607 a dokonce asi 5krat i 407 to jsem fakt :o Podotykam ze to byly mistni auta s PL znackou Že by polaci měly takový vkus na auta??:o Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 no, chvilema mi pripadalo ze po fiatech je tam peugeot hned druhej v oblibenosti mezi znackama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.