Pepito Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Už dlouho jsem ho nepoužil a nevím jak to zjistit,prosím poraďte Citovat
Kurt Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Jestli myslíš ID člena klubu, tak to je v tvém případě překvapivě jednoduché - žádné nemáš. Citovat
Pepito Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 aha,ale kdysi jsem ho měl :potlesk:super:D Citovat
dolly1010 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Asi seš registrovanej jen na fóru (né na hlavní stránce), takže ID nemáš. Dalo by se zjistit když jdeš na hlavní stránku http://www.peugeot-club.com a tam klikneš na svůj profil (kterej tam asi nemáš) tak se ti ID zobrazí. Citovat
Pepito Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Chtěl jsem vyplnit tabulku pro výpočet ceny na sraz na Seči a i tam mám problém.I když jsem si tabulku uložil tak mi do ní nejde nic zapsat,ale zase tak hloupej snad nejsem,tak co dělám špatně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.