Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to týden co mi při vypnutí motoru (klíček je ještě v zapalování) 2 x zapípá zvukový signál. Před tím to nedělalo, jen když třeba zůstaly zaplá světla, nebo páka aut. převodovky nebyla v poloze P. To ale vždy napsalo na displey. Nyní zapípá, nic to nenapíše. Dělá to taky někomu, nebo je to nějaká závada? Podotýkám, že auto jede bez problémů, rovněž tak i normálně startuje.:myslim

Odesláno

Otázka je zda to zapípá při otevření dveří a klíčku v zapalování a nebo jen po vypnutí motoru bez otevření dveří. Když vypnu motor tak nic a když otevřu dveře tak zapípá a zabliká blinkry. Tak to je asi tak jak to má být. Ale pokud mu to pípá bez otevření dveří tak to bude něco jiného.

Odesláno

Mám to stejné. Pípání mě vždy upozorní, že jsem zapoměl buď klíček v zapalování, nebo nezhasl světla, když nemám nastaven automat. Vždy jen když otevřu dveře a něco z toho neudělám.

Odesláno

to ptaci pipani je kdyz vypnes klice tak hlasi vse ok

pipani svetel je jine

a pipani a ukladani systemu je to druhe pipani radio stanice atd :aut:aut

Odesláno

Baterka v klíčku je vyměněna a stále pípá. Kašlu na to, auto jezdí, tak to řešit nebudu. Kdyby někdo zjistil, čím to je, dejte vědět.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...