btl.a Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Je to týden co mi při vypnutí motoru (klíček je ještě v zapalování) 2 x zapípá zvukový signál. Před tím to nedělalo, jen když třeba zůstaly zaplá světla, nebo páka aut. převodovky nebyla v poloze P. To ale vždy napsalo na displey. Nyní zapípá, nic to nenapíše. Dělá to taky někomu, nebo je to nějaká závada? Podotýkám, že auto jede bez problémů, rovněž tak i normálně startuje. Citovat
Haryk Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 jo vypnu otevřu a uporňuje mně,,vem si ještě klíč\" Citovat
btl.a Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 To mi ukáže taky, ale toto prostě zastavím, vypnu motor a ještě před vyndáním klíčku to 2x pípne. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Otázka je zda to zapípá při otevření dveří a klíčku v zapalování a nebo jen po vypnutí motoru bez otevření dveří. Když vypnu motor tak nic a když otevřu dveře tak zapípá a zabliká blinkry. Tak to je asi tak jak to má být. Ale pokud mu to pípá bez otevření dveří tak to bude něco jiného. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Mám to stejné. Pípání mě vždy upozorní, že jsem zapoměl buď klíček v zapalování, nebo nezhasl světla, když nemám nastaven automat. Vždy jen když otevřu dveře a něco z toho neudělám. Citovat
jenda.gregor Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 a zkusil jsi vyměnit baterku v DO ? Citovat
btl.a Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Tu baterku zkusím vyměnit, to není problém. Citovat
plaz Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 to ptaci pipani je kdyz vypnes klice tak hlasi vse ok pipani svetel je jine a pipani a ukladani systemu je to druhe pipani radio stanice atd :aut Citovat
btl.a Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Plaz -díky za vysvětlení. Jen nechápu, proč to přes rok nedělalo a najednou to začne pípat Citovat
bajza206 SW Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 asi proto že se ta baterka jde do kelu:aut Citovat
btl.a Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Baterka v klíčku je vyměněna a stále pípá. Kašlu na to, auto jezdí, tak to řešit nebudu. Kdyby někdo zjistil, čím to je, dejte vědět. Citovat
Wensdy Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Mě taky někdy pípne třikrát a to během jízdy. Nebylo by špatný kdyby existovala nějaká tabulka ohledně pípání. Citovat
plaz Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 pipani behem jizdy jev oznameni ze se neco deje malo paliva , nefunkcni abs ,esp atd Citovat
btl.a Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Opraveno, výměna teplotního čidla Už je vše OK. Citovat
btl.a Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Omlouvám se, nenapsal jsem jaké. Jde o čidlo na LPG směšovači. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.