Honza Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 Kvarsky: Hele já sem schopnej jít do čehokoliv, ale nějak docházej pokusný auta :D:D Citovat
Kvasky Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Tak to seš docela odvážnej. To já bych si to asi netrouf. A Honzo chtěl jsem se zeptat jak máte na stránkách Libereckýho klubu to R-ko ala formule. Už je to dodělaný? Citovat
Dave_k Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Antares Bohužel já parkuju v garáži a s otevíraním nahoru bych ho musel do garáže dostrkat. Ale mám to krapítek do kopečka Jedině to udělat jako to má Koenigsegg :D:D Citovat
Honza Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Dave-k: hele to je určitě nějaká fotomontáž. Je to pěkný ale nějak neladěj odstíny na těch dveřích. Ale jinak je to zajimavej napad. Skoda-formula nebude asi dotová nikdy Teď je tam zas tojik brutalních ůprav že se zas muselo překopat půl auta. Teď už je z toho kabrio, má to vyrobený plechový sedačky který jsou přímo součástí interiéru, překopanej bezp. rám atd. Citovat
Capy Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Podle mě to neni fotomontáž,já už sem to taky někde viděl.Jen ten mechanismus bude zajímavej. A co udělat dveře sundavací a zastamdací Citovat
Honza Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Hmm, ja nevim. Do fotomontáží nedělám, tam se nehádám. Jen mi neseděj odstíny barev a stíny na těch dveří. Když na to koukám tak ta vrchní hrana dveří se leskne uplně stejně jako vršek blatníků a přitom jsou obě tyhle věci jinak nakloněný. To mi nějak hlava nebere. Ale vem to čert, neni to duležitý. Jinak to otevírání sem už taky někde našel. Mám pocit že na nějakym supersportu. Možná Konig nebo něco takovýho. Sundavací a znovunandavací ti zmáknu za hodku v dílně. Vem Pažouta a přijeď. Stavíme se v Obi, koupíme takový západky na vrátka a vlítnem do dílny. Vidim to následovně : Flexa ........ panty ........ upadnutý dveře ............ COčko .............. přivaření západek ........... flexa ............ očištění svárů ............... štětec ......... základovka ........... nasazení dveří bez pantů ............. zajištění západkama a je to :D:D:D:D:D:D Pak stačí zas jen uvolnit západky ................. a dveře se otevírají :D:D Citovat
Fusion Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Nene, fotomontáž to není. Ty dveře na to Königseggu se vysunou a pak vyklopí. Celý to drží na tlusté tyči. Ta jezdí dovnitř a ven a pak se točí pro vyklápěcí pohyb. Citovat
DjBoom Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Köenigsegg má opravdu dveře otvírací takhle Citovat
Honza Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Ale ty odstíny barev a stíny........ ?? Citovat
Capy Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 třeba měli dvě sluníčka jedno shora druhý zepředu. beru,ale když už chtěl bych tam pořádnou petlici s se zámkem at to vypadá:D:D Citovat
Fusion Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Někdo tu fotku barevně upravoval, to jo. Citovat
Honza Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Do hajzle, ten stříbrnej to je masáž. Tak to je zhmotnění mých snů Citovat
Kvasky Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Dveře ala V3S v praxi :D No, ale budete se divit, mě se to docela líbí. [Editován dne 1/6/05 Kvasky] Citovat
Honza Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Jo dveře alá V3S nemi problem. Jsou firmy které prodávej přímo panty na tuhle upravu. Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Žádná fotomontáž. Takhle to je doopravdy. Jsem ho viděl na vlastní oči na autosalonu v Ženevě. Tohle autí s označením CCR by mělo bejt údajně nejrychlejší silniční vozidlo. Maximalka okolo 400km/h. Zde je pár fotek. A zde nějaké info. [Editován dne 2/6/05 Dave_k] Citovat
tomson Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Zdar chlapi já mám pant vyrobený ale nemám čas ho namontovat. Citovat
Honza Odesláno 10. červen 2005 Autor Odesláno 10. červen 2005 hoď sem foto. Nebo na honzawrc@centrum.cz Citovat
Ales Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Radši bych si koupil nějakou pořádnou výbavičku do autíčka, a motoru...chipík,car multimedia...ale, proti gustu, žádnej.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.