Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to seš docela odvážnej. To já bych si to asi netrouf. A Honzo chtěl jsem se zeptat jak máte na stránkách Libereckýho klubu to R-ko ala formule. Už je to dodělaný?

Odesláno
Napsán autorem Antares

Bohužel já parkuju v garáži a s otevíraním nahoru bych ho musel do garáže dostrkat. Ale mám to krapítek do kopečka :D

Jedině to udělat jako to má Koenigsegg :D:D:D

Odesláno

Dave-k: hele to je určitě nějaká fotomontáž. Je to pěkný ale nějak neladěj odstíny na těch dveřích. Ale jinak je to zajimavej napad.

Skoda-formula nebude asi dotová nikdy :) Teď je tam zas tojik brutalních ůprav že se zas muselo překopat půl auta. Teď už je z toho kabrio, má to vyrobený plechový sedačky který jsou přímo součástí interiéru, překopanej bezp. rám atd.

Odesláno

Hmm, ja nevim. Do fotomontáží nedělám, tam se nehádám. Jen mi neseděj odstíny barev a stíny na těch dveří. Když na to koukám tak ta vrchní hrana dveří se leskne uplně stejně jako vršek blatníků a přitom jsou obě tyhle věci jinak nakloněný. To mi nějak hlava nebere. Ale vem to čert, neni to duležitý.

Jinak to otevírání sem už taky někde našel. Mám pocit že na nějakym supersportu. Možná Konig nebo něco takovýho.

Sundavací a znovunandavací ti zmáknu za hodku v dílně. Vem Pažouta a přijeď. Stavíme se v Obi, koupíme takový západky na vrátka a vlítnem do dílny. Vidim to následovně : Flexa ........ panty ........ upadnutý dveře ............ COčko .............. přivaření západek ........... flexa ............ očištění svárů ............... štětec ......... základovka ........... nasazení dveří bez pantů ............. zajištění západkama a je to :D:D:D:D:D:D:D Pak stačí zas jen uvolnit západky ................. a dveře se otevírají :D:D:D

Odesláno

Nene, fotomontáž to není.

Ty dveře na to Königseggu se vysunou a pak vyklopí. Celý to drží na tlusté tyči. Ta jezdí dovnitř a ven a pak se točí pro vyklápěcí pohyb.

Odesláno

Žádná fotomontáž. Takhle to je doopravdy. Jsem ho viděl na vlastní oči na autosalonu v Ženevě. Tohle autí s označením CCR by mělo bejt údajně nejrychlejší silniční vozidlo. Maximalka okolo 400km/h. :papa

Zde je pár fotek.

A

zde nějaké info. :papa

[Editován dne 2/6/05 Dave_k]

Odesláno

Radši bych si koupil nějakou pořádnou výbavičku do autíčka, a motoru...chipík,car multimedia...ale, proti gustu, žádnej....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...