Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi. Mam problém s větranim auta. Když fouká za studena tak jeto vvše v poho. Když přepnu na teplý okruh tak do auta vnikne strašnej smrad. Smrdí to jak když seti zvenka na motoru pálí olej. Dik za pomoc

Odesláno

pomuze desinfekce klimy, bud svepomoci, kdyz si koupis desinfekcni sprej v autopotrebach, pripadne nekde v servisu, muzes si rovnou nechat zkontrolovat mnozstvi chladiva a oleje v okruhu klima at mas jistotu 100% funkce na leto

Doporucuje se taky vypinat klimatizaci cca 10 minut pred dojezdem do cile, aby se zkondenzovana vlhkost ve vyparniku mohla vysusit a nedochazelo tam k zahnivani prachu a pylu. Take je potreba drzet v cistote a pravidelne menit vzduchovy filtr na vstupu do kabiny

Odesláno

Nemusíš ho vytvářet-podívej se na e-shop Auto kelly.cz-zadej tam svoje auto a najdeš ho i pro auta bez klima-příští týden já udělám to samé-stojí kolem 200 Kč-objednám si ho u nás v prodejně,což je oproti E-shopu o něco méně...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já klimu mám ale pylový filtr nee :myslim ale to je jen tak mimochodem.

Jinak k tvému problému.Někde ti netěsní topení a olej se dostává do ventilace a poté cítíš takovýto zápach a vzduch je takový hnusný a mastný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...