Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako, byl jsem, na mrskačce, všudev poodě a když chci naposledy nastartovat, tak....nic...všechno se rozsvítí tak jak má i OK na displeji, ale ani ťuk...při poloze klíčku na startování mi zhasne středovej panel, tudíž odběr to má....takl jsem se rozhodl to risknout přes rychlost...a povedlo se, nastartovalo se to...tak se tedy ptám, může být problém ve startéru??Imobilizér to asi nebude, tzo by to nechytlo ani přes rychlost....

Odesláno

Teď nevím, co je AKB... :myslim Baterii??

Poprvé zacvakalo...pak když jsem to zkoušel podruhý, potřetí, tak už ne ...... pak po čase před barákem zase zacvakalo.....

Ani po roztlačení se startér nehne.

[upravil dne 5/4/10 Budhas]

[upravil dne 5/4/10 Budhas]

Odesláno

Zkusím kontakty na baterce.....baterku jsem nedávno prověřoval zátěžovým voltmetrem a úplně v pohodě i dobíjení je v cajku....pokud ty kontakty nepomůžou, tak bych to tipoval tak jako ty na ten hajzl na startéru, jestli si rozumíme...Ale že takhle z ničeho nic...kurňa..

Odesláno

Já su takovej idiot....uvědomil jsem si, že jsem vymetl jednu hnusnou díru .... a samozdřejmě, že mi vypadl + kontakt na baterce....je tam takovej rychloupínák a on už jaxi moc nedrží, budu ho muset předělat na klasiku, aby se to už nestalo....prosím nějakýho admina, ať tohle vlákno smaže, ať nevypadám jako kretýno... :D děkuji

Odesláno

Jo, dojel jsem s tím domů....ale mám za to, že když mám ještě sekundární baterku, tak vlastně alternátor nějakej odběr měl, takže snad by se nic stát nemělo...ten kontakt nebyl úplně odpojenej, jen maximálně volnej, skoro se nedotýkal, no....kurňa, ještě že se nic nestalo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...