Wensdy Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 jack 306: Na přítomnosti majitele auta bych neviděl nic špatného. Chápu že jsou majitelé kterým nic z toho co se s autem děje nic neříká. Ale jsou také majitelé a řekl bych že jich je i celkem dost kteří by rádi u prohlídky byli, vyslechli si případné připomínky k nalezeným problémům aby taky něco o svém miláčkovi věděli. Případně si nechali vysvětlit co že se to s autem děje. Ve mně nepřítomnost u prohlídky vyvolává nejistotu že technik prohlídku odfláknul ať už z lenosti či neodbornosti viz. příspěvek dzavela kde mu podle protokolu kontrolovali filtr a na kryt nikdo nešáhnul. Výmluvy že by mohl majitel uklouznout a nebo se jinak zranit jsou trapné. V servisu a ve značkovém obzvláště by mělo být čisto a uklizeno. Jinak s tím díváním pod ruce je to jen napůl pravda. Ten kdo umí tak se nemá za co stydět a následně bude vychvalován jak mu to krásně šlo a jak hned věděl co a kam a kam má šáhnout. Bohužel ti co toho moc neumí a při případných opravách tápají, zkoušejí vyměňovat jedno po druhém bez valného výsledku, neví si rady, nemusí býti z takového přihlížení majitele nenadšení protože člověk takto uvidí co asi vidět nechce, tj. neodborníka co mu to nejde. Ale toto nemusí být vždy pravda. To je zase můj postřeh. [upravil dne 12.4.2010 Wensdy] Citovat
jack 306 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 dívej pokud zákazník chtěl tak se dívat mohl ostatní zákaznici čekají v hale a když je na autě něco většího nebo potřeba vysvětlit proč se to mění..... tak se zákazník zavolal přímo na dílnu ta tam se mu to ukázalo co a jak. Jo a s tím jak se zákazníci dívají pod ruce tak to ber tak někdy je třeba potřeba někde klepnout kaldivem tak se někdy blbě dívaji... Citovat
chobotnice Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 No nevim. Pak ti přijde vyúčtování ve stylu: 3x rána kladivem - 3Kč, vědět kam - 287Kč. Celkem jarní prohlídka - 290Kč Citovat
BV406 Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 taky si myslim, ze zakaznik, cili nezamestnany, nepovolany, nema na dilne v servisu co delat ... nicmene, zase, vse je o lidech a pokud mi rekl majitel servisu at jdu s nim se mrknout na spodek meho auta, tak jsem samozrejme sel, protoze se jednalo o doprovod odpovedne osoby ... mi se taky nesmi zakaznici rozbihat po hale, tam nemaji co delat, pokud nejdou se mnou, takze zbozi, ktere chcou, jim pripravim a dam u kancelare ... dokonce mame od urciteho mista cedulku nepovolanym vstup zakazan, a pokud tam do prostoru stejne vejde a sud s olejem mu spadne na hlavu, tak byl upozornen na to, ze tam nema co delat neni to tak jednoduche [upravil dne 13/4/10 BV406] Citovat
tomyk Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Ja proste servisu neverim, ze pokud tam nebudu tak ze provedou vsechno na cem jsme se domluvili. Zejmena vymena vzduchoveho filtru. Ve skodovce ze tri navstev 2x neprovedena a jednou provedena blbe Citovat
Smarty Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Tak vyjimečně souhlasim s Wensdym a Jackem. A jako autorizovanej servisák říkám že je mi to jedno.Jsme normální a pokud lidi chtějí tak je u toho jejich auta necháme. Za práci si ručíme a nebudeme ze sebe dělat blbce tím že hned každýho vyhodim. Těch lidí není zas tolik, většinou na to ani nikdo nečeká a jdou do práce nebo do města. A filtry já osobně kontroluju. I 1.6 V 307 nebo 1.6 Hdi---kde to jde obtížněji.Jednou je to napsaný tak to kontroluju. Citovat
Lluciano Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Předpokládám, že mluvím za většinu zdejších členů, že každý to má podobně jako já - dobře vím, kdy jsem co měnil, kolik mám na čem najeto a sjeto, náplně často kontrolované, stav náprav, čepů, brzd, poznám z jízdy, vizuální kontrola je opravdu MÁLO! :-) To je k ničemu. Velice bych se divil, kdyby mi řekli něco nového. ad dívání se pod ruce) - poněkud nesouhlasím se srovnáním s kuchařem. Spíš bych třeba srovnal se stavbou domu na zakázku, kde se každý ne jen chodí dívat, jak co vzniká, ale ještě na to má odborný nezávislý dozor. Když už si nechám na autě něco dělat, tak zásadně tam, kde mě nechají na to dívat, vše popíšou, protože mě zajímá, kde co kdo jak udělal, na co si dát příště pozor apod. A samozřejmě pak vše náležitě ohodnotím. Přece jen si nechat opravovat auto (rozuměj smrtící zbraň) od nějakého patláka... ad slevy) - 20% je príma, ale jak někdo poznamenal - pouze na díly, které si necháte vyměnit v autorizovaném servisu. Nenechal bych nikdy. Jednak je to drahé, druhak si to udělám sám, třeťak matka po výměně řemenu zadřela motor (že by zoubeček?... ) Jarnímu rejžování zdar! (mmchd - kvalitní pizzerie kupříkladu mají pec přímo na očích zákazníků... pokud někdo nestojí o moji přítomnost při opravě, zřejmě má co skrývat?) [upravil dne 14.4.10 Lluciano] Citovat
zzipCZ Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 berte to z druhé stránky pokud vás tam mechanik veme tak to dělá na vlastní zodpovědnost a pokud se zákazníkovi něco stane obserete to on:( zákazník na dílně nemá co dělat a stát se muže cokoli:( [upravil dne 14/4/10 zzipCZ] Citovat
ctvrta Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Ahoj, mohl bych poprosit o výjezd servisní historie k této 307? Děkuji moc předem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.