Alchimista Odesláno 27. leden 2015 Odesláno 27. leden 2015 pecka diky moc. resim zavadu s funkcnosti ovladani vetraku a nevedel jsem jak to rozebrat :-) Citovat
sectorr Odesláno 13. září 2015 Odesláno 13. září 2015 zdarec jsem tu novej chtel bych se zeptat nesvití mě radioor. u peugeota406hdi .vunguje ale nesvítí nevíte jak nato? Citovat
skeblo Odesláno 1. leden 2016 Odesláno 1. leden 2016 Tiez by ma zaujimalo ako vymenit ziarovku na peugeot 406 new model pod regulaciou kurenia- manualne kurenie 3 ovladace medzi displayom a radiom. Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Vyndat rádio. vyndat displej, uvolnit panel topení, lehce povytáhnout a zezadu na panelu by měly jít nahmátnout objímky žároviček jako je podsvětlení displeje nebo přístrojovky. Přístup jak k penězům. Zrcátko a baterka pomůže. Citovat
skeblo Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Podla tvojho popisu to vyzera zlozito, ale radio som uz vybrate mal, ako sa dava von display to som uz nasiel na youtube. Este ma zaujima ze ci z panela pre kurenie- manualne kurenie idu zo zadu iba kable cez konektor, alebo su tam dake lanka resp. tiahla. A nakoniec aka ziarovka,viem ze 1,2W a ked som dal hladat tak mi naslo tu co je v interieri osvetlenia resp. co su aj v parkovackach. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 To je W5W 1,2w je menší s patici nebo bez Jo manuál má zezadu táhla - nastavování klapek Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Jsou tam lanka. Jen povolíš šrouby co to drží a půjde to decentně vytáhnout aby jsi za to dostal ruku. Musíš trochu po hmatu. Citovat
skeblo Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) Tie srouby viem kde su, 2 su pod bocnymi kritkami displaya a 2 su pod radiom hore - 9min. 35 sek.Ale ak by sa dalo poprosil by som nejaky odkaz na tu ziarovku, lebo tu by som chcel kupit vopred aby som to vyberal iba raz a hned aj vymenil ziarovku Je to tato ziarovka? - http://www.autofresh.sk/Ziarovka-Magneti-Marelli-T5-12V-1-2W-d477.htm Upraveno 3. leden 2016 uživatelem skeblo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 zajdi proste do mototechny a rekni ze chces zarovky do podsviceni palubky na felduvypadaj takhle popripade jen samotna zarovecka Citovat
skeblo Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 A posledna otazocka k ziarovke. Mam najjednoduchsi display jednoriadkovy na ktorom svietia pismena na oranzovo. podklad je tmavy. Je to presne naopak ako pri displayoch na ktorych sa zobrazuju info z palubneho PC tie maju cislice cierne a podklad podsvieteny. ja palubak nemam. Dnes som si vsimo ze mi display resp cislice na pravej strane casu svietia o polovicu slabsie ako lava a stredna cast kde je nazov radio stanice. ak tento display ma 3 ziarovky podsvietenia ako viacriadkove displaye kde svieti pozadie a cisla su cierne, tak asi mam odpalenu ziarovku aj v displayi. Otazka znie ci v displayi a pod panelom kurenia je ta ista ziarovka? Ak ano, vymontujem a vyberem ziarovku z displayia a podla nej budem pitat aj pod panek kurenia. Vdaka Citovat
Dave_k Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 To jak má displej svítit jde změnit přes dia. Buď světlé znaky a tmavé pozadí nebo tmavé znaky a světlé pozadí. Žárovky jsou všude stejné. Stačí koupit jen ty bez objímky a normálně je vyměníš v původní objímce za prasklou. Citovat
skeblo Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Cez buduci vykend dam vyberiem display a tu jednu ziarovku na ktoru mam podozrenie ze je vypalena. A co sa tyka pisma a pozadia, tak mne vyhovuje svietiaci text a tmave pozadie. Myslim ze ked je to opacne tak podsvietene potadie taha oci a tym padom slabsie vydno cierny text. Ale 100 ludi 100 chuti.. Citovat
skeblo Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Ziarovky vymenenek, radio sa vsak nedalo vybrat, tak som musel povitiahnut z vrchu kryt na kureni ale opatrne aby nepraskol, a potom uzkymi kombinackami vybrat a vsunut nove ziarovky cez otvor v ktorom su tri tlacitka- Ale zistil som ze nesvieti este popolnik a ani zapalovac. Ake ziarovky su tam? chcem ich kupit vopred aby som to nemusel dva krat rozoberat. Vdaka. Citovat
skeblo Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Zdravim chcem sa opitat co je pod displayom na budikoch, ktore ukazuju kilometre prejdene? Je tam ziarovka alebo LED? budiky mam s dvoma konektormi Citovat
skeblo Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Tak som to nakoniec rozobral a su tam 4 male ledky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.