Raky Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 nemate niektto navod ako nato nemozem vysunut piest a zasunut nove dosticky diky Citovat
patko79 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 jj zadný treba točiť a zatláčať zároveň, ja som to robil pomocou jednoduchého prípravku. pozostáva zo štvorhrannej tyčky, v ktorej som navŕtal závit našrób, ten šrób je asi 7 cm prechádza tou tyčkou a tlačí na druhú tyčku, ktorá posúva piestík. Piestik točím kliešťami... Ale niekto tu spomínal aj stolársku sverku, že to ide aj s ňou, hoci ja si to nejak neviem predstaviť Citovat
tomike Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Ja som dnes menil zadne dosky no mal som origo pripravok na zadne valceky a islo to uplne v pohode. No da sa aj bez ,tlacit a kliestami zaroven tocit piestom. Citovat
Raky Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 diky skoda ze som to nevedel vcera predne som mal za chvilu pri zadnych ma skoro vystrelo ale zase som o nieco mudrejsi este raz dakujem [upravil dne 4/4/10 Raky] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Pre dvoma dňami sa tu o tom písalo... Citovat
Raky Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 nechcel som zakladat novu temu ale prekvapilo ma to pri praci skoda ze som nasiel iba prispevok k prednym brzdam Citovat
HonzaZ Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Tak jsem se dnes dal do odstranění pískání pravé zadní brzdy. Na zatlačení pístku jsem použil jednoduchý přípravek viz. foto. Šlo to s ním docela dobře. Pístek se i otáčel se šroubem. Citovat
Matuska Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Šroub v tzv. actuatoru má čtyřchodý závit, takže s daleko větším stoupáním, než je na běžném šroubu. Takže doporučuji víc točit pístem než klíčem za šestihran. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Když jsem koukal na obrázek přípravku na zatlačení pístku, tak ten má naopak menší stoupání. Actuatorem myslíš co? Mechanismus ruční brzdy? Citovat
Matuska Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Ano, tak se říká mechanizmu na ovládání ruční brzdy. Je v něm integrovaný i samostav (vymezování vůle mezi třecími segmenty a kotoučem) . [upravil dne 26.4.2010 Matuska] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.