Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kup si sprej za 300 Kčs a spravis si to aj sam.Zapni si vnutorny okruch daj sprej medzi sedacki a spusti ho nechaj auto nastartovane pootvaraj vsetky fukare a ventilator daj naplno.Maj zavrete dvere aj okna.Ale najprv si vymen peloví filter !

Odesláno
Původně zaslal: nikol

To jo ale musiš koupit ten spravnej model spreje,je víc druhu.Každý se použiva jinač:papa

a vies nazov (model) sprayu?? dik
Odesláno

Zeptej se v obchodě,v Auto Kelly maji 4 druhy,tři co stříkaš do ventylačniho potrubí a jeden co dávaš do auta a postíš klimu a to se pak vydezinfikuje.

Ja jezdím normalně do servisu(známy) a tam to napojí na přístroj a doplní a vydezinfikuje atd. Ale co jsem slyšel tak to stojí od 500 až do 1000 kč.Tak to není zase moc;)

Ted jsem našel ty názvy .CLIM PUR - VALEO ,STARLINE Čistič klimatizace :myslim

[upravil dne 4.4.2010 nikol]

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Zeptej se v obchodě,v Auto Kelly maji 4 druhy,tři co stříkaš do ventylačniho potrubí a jeden co dávaš do auta a postíš klimu a to se pak vydezinfikuje.

Ja jezdím normalně do servisu(známy) a tam to napojí na přístroj a doplní a vydezinfikuje atd. Ale co jsem slyšel tak to stojí od 500 až do 1000 kč.Tak to není zase moc;)

Ted jsem našel ty názvy .CLIM PUR - VALEO ,STARLINE Čistič klimatizace :myslim dakujem

[upravil dne 4.4.2010 nikol]

:super
Guest foto1977
Odesláno

Sekaj: prosím tě, pokud jsem to správně pochopil tak mám udělat toto:

1/ demontuji boční kryt středového panelu (od spolujezdce)

2/ pod ním najdu výparník, odpojím z něj hadičku a do něj nastříkám celý obsah deznfekčního spraye

3/ zpět nasadím hadičku

4/ zapnu klimu na AUTO a nechám cca 10 min běžet.

Dotazy:

1/ je ten postup správný?

2/ mám tento spray, bude vyhovovat?

http://autokosmetika.heureka.cz/starline-cistic-klimatizace

3/ není na konci lepší zapnout klimu a vnitřní okruh?

Předem děkuji za radu, chystám se to také co nejdříve vydezinfikovat.

Odesláno

1/ ano je to správně,ale lepší je sundat ten kryt po obou stranách kdyby ti ta hadička vypadla s odtokového otvoru do kterého ústí

2/ pokud má hadicku k aplikování prostředku tak by tato pěna měla být ona

3/ nic s tím nezkazíš ale tato metoda se používá především pokud dezinfikuješ klimu metodou aplikace spreje do výdechů ventilace

Guest foto1977
Odesláno

Ok, díky za potvrzení, ta pěna hadičku má.

Tak o víkendu se do toho pustím.

• O 3 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj,

Aojte, čistil som včera klímu sekajovým spôsobom: rozobrať plasty, vytiahnúť hadičku, nastriekať sprej priamo na výparník. Všetko super, max spokojnosť, klíma aj prieduchy pekne voňajú. Ale dnes ráno šok, lebo bolo vonku zima, zapol som si kúrenie, a v aute smrad,ale nie ako z klímy skôr mi to propomínalo zápach chladiacej kvapaliny,alebo z motora, keď som mal ešte staré bravo ,tam to páchlo podobne a mal som deravý radiator, stálo ma to vtedy tak 9000 sk. Nikdy predtým mi z kúrenia na peugeote 307 1,4 16V 2006 nešiel takýto smrad, dávam na to bacha. Nemohol som včera pri tom čistení niečo pokaziť?

Ešte ma napadlo, utorok mi menili rozvody, podľa mňa to s kúrením a radiatorom nemá nič spoločné, ale predsa len pre istotu, nemohli niečo s tým urobiť v servise?

dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...