Přejít na obsah

beran

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    odry
  • Stát
    Česká republika

beran's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. -24 a chytne na drc, chviličku si zachrochtá a pak už je v poho. Do nafty přidávám Vif super diesel aditiv zimní. http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf
  2. beran

    Klíč k 307

    No, já kupoval neorigo obal vystřelovací za 390kč a za půl roku jsem ho vyhazoval.Vše pasovalo, ale vystřelovací mechanismus začal zadrhávat a já na to neměl nervy.Koupil jsem pak za 790kč a jsem v klidu a spokojenej. http://www.gasta-coupek.cz/cz/produkty/auto-klice
  3. beran

    Rozvody . pls

    Může mi někdo doporučit sadu na výměnu rozvodů, co všecho se mění a na kolik peněz mě ta sranda vyjde? Mám najeto 195 000km a počítám, že tak za půl roku se do toho pustím. Díky.
  4. beran

    Baterie

    Já loni před zimou kupoval EXIDE Premium 60Ah, 600A a zatím dobrý.
  5. beran

    Peugeot 307 1.6 alebo 2.0 HDI

    mám 1,6hdi 80kw třetím rokem a už bych do něj nešel, bral bych 2,0hdi, nemusíš jej tolik točit a spotřeba skoro stejná......
  6. beran

    Jaké tažné koupit?

    Já koupil tažné přes NET, ale musel jsem jej vrátit, neboť bych musel demontovat výstuhu nárazníku, což jsem z pochopitelných důvodů nechtěl.Doporučuji se před koupi ujistit, zda je nutná demontáž výstuhyNakonec jsem koupil u firmy VAPOL Zašová a jsem spokojen.Zda na šrouby nebo bajonet, to ať si rozhodne každý za sebe. Máš-li na šrouby, nemusíš jej demontovat.
  7. beran

    Vystrelovací kľúč

    Já koupil u http://www.gasta-coupek.cz/cz/produkty/auto-klice- a naprostá spokojenost, solidní jednání, rychlé vyřízení. Jen jedna rada. Já koupil ten levnější, neorigo, bohužel má slabší pružinku, tak nevím, kolik vydrží. Mám jej 4 měsíce a používám denně.Příště už bych bral ten o něco dražší.
  8. beran

    Vystřelovací klíč

    Vystřelovací klíč jsem koupil v Olmiku, mrkni na: http://www.gasta-coupek.cz/cz/produkty/auto-klice ,doporučuji nešetři a kup to dražší provedení, já koupil to levnější a není to ono.Mám jej 2 měsíce a už jsem jej lepil, při pádu na zem, což je cca 70 cm, se mi obal rozpadl, tak jsem ho sesbíral, poskládal, zacvakl a pro jistotu slepil.Až budu měnit baterku, tak to bude zajímavé.
  9. beran

    Tažné zařízení

    Co je to \"váhodně\"? Mě stálo TZ 3 590kč i s montáži a zapsáním do TP, mám to nové a jsem v klidu.Prodej-montáž fy VAPOL Zašová, najdeš to na NETu.
  10. Obal na klíče i vystřelovací jsem řešil koupi zde: http://www.gasta-coupek.cz/cz/produkty/auto-klice ,bral jsem to na dobírku, ale pak jsem tam stejně musel zajet, neboť u nás mi jeden zámečník nechtěl vyfrézovat planžetu, protože jsem to neměl koupené u něj a druhý chtěl 500,-Kč !!! Tak jsem sedl do auta, zajel do Olmiku, planžetu mi odfrézovali na počkání a za pár kaček.Ale pozor, nábízí 2 obaly na vystřelováky, bral jsem ten levnější a není to ono, v ruce se rozpadá, musel jsem jej slepit lepidlem, až budu měnit baterku, bude to zajímavé...
  11. Chlapi, nechci tahat nové vlákno, ale mám jednu prosbu.Někdy mi dálkový ovladač funguje a někdy zas ne.Typuji to na slabou baterii v ovladači, je tam cca 3roky. Může mi někdo poradit s výměnou,je v tom nějaký problém nebo fígl, čeho se vyvarovat apod.,abych pak nehledal po garáži nějakou pružinku nebo čip, jak tady psal kolega ze Slovenska. Mám ten vystřelovací klíč.
  12. beran

    klimatizace

    O.K., filtr jsem měnil dnes, spray koupím během týdne a uvidím, či to zabere.
  13. Ahoj lidi, máte prosím někdo tip na solidní firmu na vyčištění klímy v NJ nebo blízkém okolí? Už mi to jde dost cítit.
  14. beran

    Dobrý servis.

    používám VIF -vítěz testu aditiv, parkuji venku a nemám problém se startem, mrkni na tohle: http://www.miocar.cz/cze/produkt.html/tuning_shop_autodoplnky-autochemie-aditiva-vif_super_diesel_aditiv_zimni_aditiva_do_nafty je tam i odkaz na celý ten test
  15. beran

    upadlý kryt pod motorem

    taky už ho nemám a nemám nervy na to, abych s každým sněhem trnul, zda tam ještě je nebo už zas uletěl. ať je léto nebo zima, teplota mi jde na plných 75 stupňů!
×
×
  • Vytvořit...