Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když sem dnes rozdělával poloosu že vyměním manžetu tak se mě rozletěli ty jehličkové ložiska, nevíte co s tím??? nový celý ten křížek se nedá koupit

. na jednom ložisku mě chybý ta závlačka a pár jehliček je dokonce ulomených

Odesláno

Tie ihličky sa dajú dať späť nalepením na vazelínu. Horšie to bude s tými ulomenými a chýbajúcimi. Nieje to veľmi namáhaná časť (myslím vysoké otáčky na ihličkách) tak by stačilo doložiť z iného. Niekto tu iste nájde pod ponkom starú poloos alebo aspom kĺb.

Odesláno

Tak to je krásně přidřený.... :) Hele když je manžeta neporušená,tak proč si ji chtěl měnit ? Jinak v tomhle stádiu bych to viděl sehnat jinou,bud novou nebo strší poloosu a vyměnit .)

Odesláno

godzila: na druhé poloose budu dělat manžetu tak když to bylo vše venku tak se m dělal zrovna i tu druhou.

dobrnik: oni se vyrábějí ale u bergra mě řekli že přesně tenhle rozměr nemajía ni na obědnávku, jedině o 7 desetin kratší nebo 0,7 desetin ted nevím

Odesláno

o milimetr kratší se myslím nic neděje. Hlavně nesmí chybět do počtu a musí mít stejný průměr. A neměřit posuvným měřítkem, ale mikrometrem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

oddie: nevíš náhodou z jakých modelů pasuje tenhle kloubek na 405 TD new model???

jde mi o to jestli ho můžu sehnat třeba ze starého modelu 405 buď TD nebo obyč D nebo jestli nepasuje z 205ky D

Odesláno

Hele, na 405 TD tu zrovna jednu poloosu na skorovyhození mám. Je levá, na ABS s jemným vroubkováním (větší počet zubů). Jestli ji za nějakou symbolickou cenu chceš...

Jinak záměnnost mezi jednotlivými kusy je pofidérní, je strašně moc průměrů a počtů zubů, každej repasář a náhradní výrobce do toho vnesl něco.

Odesláno
Původně zaslal: huml roman

Z 205 by to mělo pasovat a jestli mužu poradit až to dáš dohromady tak tam dej mazničky

ja je mám na 205 min 7 let a náprava přád o.k.Dali mě je tam po repasi

Mazničky do vnitřních kloubů poloos?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...