Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ma to tu možnost připojit changer.

ten odkaz jsem našel ale bohužel jsem se tam nikde nedočetl jestli to opravdu funguje.

[upravil dne 31.3.2010 čakom]

Odesláno

To je rádio pro novej model, že?

Těžko říct jestli by to komunikovalo i s changerem clarion nebo je potřeba philips. :myslim

Měl by mít na sobě i tlačítko na přepnutí na changer.

Odesláno

V manuálu k obsluze píšou, že radio RB2 (Phillips) může obsluhovat CD changer. Ovšem v service boxu uvádějí pouze CD changer pro rádia RM2, RD2 a RD3. Je potřeba zjistit, zda je vzadu mini ISO konektor na který se připojuje CD changer. Zkus hodit fotku konektorů.

Odesláno

Nevím, ale CD changery Phillips se dávaly k rádiím Phillips do starých modelů 406ek a ty neměly BSI. Myslím, že by k tomuto radiu měl jít Clarion, který se používá k ostatním typům radií.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak jsem sehnal changer clarion a svazek po zapnuti si changer \"odzkouši\" všechny cd ale tlačítko SRC vubec nereaguje.

eště to zkusim napichnout na diag. a uvidim.

Odesláno

To dělá changer automaticky když má napájení. Dáš do něj zásobník a on si jej projede, aby věděl kde má CD. Pak už je to záležitost komunikace rádia s changerem jestli to bude hrát nebo ne.

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak diagnostika nic. bud je v haji changer nebo radio philips nekomunikuje s changerem clarion

ještě zkusim changer šoupnout do jinyho auta jestli je ok nebo ne

Odesláno

Ještě jsem koukl do SB a tam vlastně uvádějí CD changer pouze pro radia RM a RD a to jsou Clariony. Tak to asi bude ten problém, že Phillips RB nespolupracuje s Clarionem. Takže asi můžeš nabídnout ten changer i s kabelem k prodeji třeba Rokymu, který by asi měl zájem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...