cipsnaj Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Zdravim mam problem, muj pezo 206 2,0 HDi 11/2000 ma takovy bolak v podobe rizeni, asi servo ?? Po projeti zatacky se mi volant vrati do polohy asi tak +15-20° a zpatky musim dotocit rukou. Olej v servu mam, muze tam byt nejaky problem ?? navic pokud prejedu nejakou nerovnost s volantem to hodi a kdyz jedu pomalu pres vymoly volant jezdi ze strany na stranu a ridi si sam, to by snad taky nemel ? Neresil nekdo podobný problém ?? Diky moc 2. Dneska jsem prezuj na letnaky, kola vyvazeny a auto me to tahne brutalne doprava i cely volant se stoci cca 10° doprava sam od sebe. Citovat
syrrius Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 u me to byla geometrie,trefil jsem diru pravym kolem,auto zacalo tahnout doprava.musel jsem volant drzet cca 8° vlevo jinak sel automaticky 10° v pravo.prezul jsem na letni,vyvazil kola,prosel geometrii.vysledek:castecna sbihavost leve +0,30 prave +0,18 (norma -0,10).Seridilo se a vse je perfektni... doporucuju tu geometrii co nejdrive.opotrebovavaji se rychleji kola a auto neni az tak stabilni(alespon u me rozdil po a pred geom. na vode znacny ...) Citovat
cipsnaj Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 OK, myslel jsem si to, ve ctvrtek jdu na to. Jeste k tomu servu. Prijde mi ze je takove jemne, prece jenom kdyz sednu do jineho auta tak citim, jak volant drzi a u me je to takove ze volant si dela co chce pri prejeti nerovnosti. Myslite, ze to bude v ovzdusneni ? Citovat
Guest SB Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 V prvom rade si sprav geometriu. Servo vyskúšaj pri odľahčení kolies uvidíš či vráti kolesa do správnej polohy Citovat
cipsnaj Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Tak geometrie probehla, ale stale problem trva, prijde mi ze se volant sam od sebe natoci do polohy +5° a chvily citim jak volant tahne a chvily je uplne volny... tak nevim, odvzdusnil jsem posilovac otacenim volantu pri vypnutem a potom nastartovanem motoru, ale je to stale stejne Citovat
NO3IA Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 a nemáš po zimě přibržděné kolo,když to táhne volant? Citovat
P607Olda Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Horní ložiska nad tlumiči. Vyměň obě strany, stejně by ti to druhé za chvíli zatuhlo taky. Neodkládej opravu, může ti prasknout pružina. Je to celkem jasná diagnoza. Citovat
cipsnaj Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Porad mi neleze do hlavy ten volant. Kdyz jedu pomalu po nerovnostech tak volant kmita ze strany na stranu jako by tam byla vule a ten posilovac by to snad mel drzet. Kdyz to necham vymenit, dokaze nekdo nahodit cca cenu ? THX Citovat
P607Olda Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Ano. Horní uložení tlumiče se projevuje tak, že volant se nevrací do rovné polohy a auto táhne na tu stranu, jak byla poslední zatáčka (logické). Poznáš to tak, že při točení na místě (nastartováno) dáš ruku na horní uložení tlumiče, cítíš jak to přeskakuje. A při pohledu zboku, pružina se nakrucuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.