Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zidd---však když jsem ti psal tak si my odpověďěl: Omlouvám se ale nastala změna a kolečka si hodám ponechat.

Tak jestli jsi změnil názor tak my pošli foto a cenu na meil:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim ,chcel by som si kupit elektrony 16\" na peugeot 407 ,len neviem ake cislo ET tam mam dat nechcel by som oby tie kolesa boli vsadene ako original ale aby boli skor zarovno blatnikov ,popripade nemate niekto foto p407 s lucovymi elektronmi ?

Odesláno

Jedine keď tie disky vyskúšaš, každý disk má inak tvarované lúče a od toho je potom odvodené to ET.

Keď si pozrieš foto mojej 407-my tak tie čierne disky majú až sa dobre pamätám ET38 takže o 7mm nesie ako origo disky. Oniečo sú viac do vonka ale nie zarovno blatníka.

Inak vitaj v klube.

Odesláno
Zdravim ,chcel by som si kupit elektrony 16\" na peugeot 407 ,len neviem ake cislo ET tam mam dat nechcel by som oby tie kolesa boli vsadene ako original ale aby boli skor zarovno blatnikov ,popripade nemate niekto foto p407 s lucovymi elektronmi ?

Mněl by jsi se pohybovat kolem těchto hodnot: 6.5 J16 ET44

Odesláno

Rozšírenie má vpliv na stabilitu auta a to v pozitívnom mysle, ale netreba to preháňať zvišuje sa záťaž na jednotlivé dieli nápravy.

Odesláno

kurka máš pravdu. Snáď mi to Judes prepáči, ale musel som opraviť tú našu slovenčinu. Možno bol len po nočnej, tak preto v jednej vete toľko chýb. Judes ešte raz, nič v zlom. :papa

Odesláno

Sorry ja som to po sebe ani nečítal :mad: a z pravopisim som nikdy nebol kamarát, ľahšie by to bolo píš ako počuješ :D.

[upravil dne 23/3/13 19:09 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...