Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když už sem u těch dětskejch dotazů - kdybych dal na 1,6ku místo 16\" kola 205 pneu 17ky s 215 gumama, jak se to projeví na komfortu a v případě širších gum na spotřebě a výkonu?

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

Když už sem u těch dětskejch dotazů - kdybych dal na 1,6ku místo 16\" kola 205 pneu 17ky s 215 gumama, jak se to projeví na komfortu a v případě širších gum na spotřebě a výkonu?

Měl jsem to tak a kromě trochu vyžší spotřeby žádná změna. Ale vypadá to lépe.

Odesláno
Původně zaslal: godzilaTO

Původně zaslal: Přema

Až pod šroubama bude kaluž vody.....:D:D:D:aut

:myslim:myslim:myslim:bacha:bacha

Sranda....mám to někde vytisklé....večer pošlu tabulku utahování....

Odesláno

godzilaTO robia si tu s teba srandu.

Mne keď nahadzovali nové pneumatiky v pneuservise tak mi kolesá doťahoval na 120 Nm ale mám známeho čo ich doťahuje na 140 Nm a čo sa mňa týka doťahujem bez momenťáku len tak \"moment ruka\".

Odesláno

hosi len si posluste...ved otom to tu tiez je..srandovat..neberem to vazne...

troska som posnoril a nasiel som, ze vseobecne na auta osobné je od 90 do 120Nm....heheh..

taky pan ako Prema si moze robit soufky..ved je to stara paka, vdaka ktorej mame niekedy(90%) info lepcie ako zo servisu...:super:super

pytam sa preto ,pretoze som dostal v praci momentovy kluc pre moje osobne uzivanie(:D:D) a chystam sa ho viuzit......:papa

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: godzilaTO

..chcel by som tieto disky...

aasi ked tam pisu ze su aj na 407 tak potom budu asi na nu..a to cislo tam bude asi opravnene take ze E48

http://www.e-pneu.cz/katalog_alu.php?v=DEZENT&m=dezent_ri_dark&rs=7%2C5&rp=17&sp=E865726EFD2D6C659A74EC6EFD&ceh=B04&vy=&z=Peugeot

v technicaku je rozmer ze 215/55 R17 94W 7,00 J x 17 (E=48)

Podľa TP by ti to malo pasovať a nemal by byť teoreticky žiaden problém ale treba ich aj tak vyskúšať. Na 2.0 HDi sú večšie predné brzdy a tam môže byť problém ako som mal aj ja, rozmery z TP sedeli. Záleží na hrúbke tej hviezdice disku tá zadiera o brzdový strmeň, alebo kúpiť s menším ET a bude to OK.

PS: opravil som ten obrázok, označené miesto je to kde sa to zadiera.

[upravil dne 10/4/10 Judes]

[upravil dne 29/1/11 15:16 Judes]

Ak by nastal takyto problem,da sa to vyriesit aj rozsirovacimi podlozkami?

Odesláno

U nás bolo dnes okolo 20°C a do hôr sa nechystám. Keď bola pani zima skúpa na sneh aspoň na južnom Slovensku tak dúfam že už teraz snežiť nebude :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...