Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: dalibor307

vsetky tri vyzeraju dost divne... :bojim

nahodou moze to vyzert dobre ked k farbe vozidla ti ladia sedacky a palubovka

hmmm ja len...ze ja by som to nebral :( pride mi to take nezladene :( ale ak sa to inym paci v pohode :) hlavne nech to jazdi ako ma :D

Odesláno

Tak podle mě ta to výbava není normální a ani se nedávala..

Je to zakázka na přání zákazníka, který si při koupi nového vozu vybral dle katalogu

bílé sedáky asi tedy i palubovku (aby to ladilo dohromady).

Může to být zajímavé (jsem zvědavý na fotečky), ale podle mne hodně nepraktické!!:myslim:myslim:myslim

Vše na tom bude vidět:(

Sedačky mám také kožené a můžu jen doporučit..na údržbu je to super (stačí vlhký hadr a jen setřít):D

Odesláno

modrú so strieborným stredom mám teraz a chcel by som z toho urobiť bielu s oranžovým stredom - ale len ak sa mi podarí rozobrať palubovku :D

Mr.DAT: ak by si chcel tú palubovku a pruhy na dverách vymeniť za modrú v slušnom stave, daj vedieť....aspoň nebudem musieť prestriekavať :)

Odesláno

Podle service boxu jsou v nabídce tyto barvy: béžová savane, zelená ascot, modrá aladin, modrá iris, šedá astrakan, kůže palimpro, kůže červená fusion a kůže šedá astrakan (ještě může být kůže perforovaná).

Odesláno

TO: robozv

Jasne aj sedčky su zelené .. . Ale fialové auto so zelneno-cierno-dreveno interierom som na to kukal jak puk . . .

Ale taraz uz dobre . . .

biele inte. a čierne auto . . . chceeeem . . .

Odesláno
Původně zaslal: Hafan007

Jasne aj sedčky su zelené .. . Ale fialové auto so zelneno-cierno-dreveno interierom som na to kukal jak puk . . .

tak to by som chcel vidiet na vlastne oci:o

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, ja mam tu zeleno \"drevenou\" variantu se zelenymi sedackami a k tomu tmave zelenou barvu karoserie a musim rict, ze mne osobne se to dost libi, vypada ta hneda se zelenou skvele, kdyz k tom ladi i kastle.. Cerna mi uz prijde strasne nudna..

Odesláno
Původně zaslal: Supetr

Zdravim, ja mam tu zeleno \"drevenou\" variantu se zelenymi sedackami a k tomu tmave zelenou barvu karoserie a musim rict, ze mne osobne se to dost libi, vypada ta hneda se zelenou skvele, kdyz k tom ladi i kastle.. Cerna mi uz prijde strasne nudna..

Vyfotografuj a ukaž:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...