dalibor307 Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: dalibor307 vsetky tri vyzeraju dost divne... nahodou moze to vyzert dobre ked k farbe vozidla ti ladia sedacky a palubovka hmmm ja len...ze ja by som to nebral pride mi to take nezladene ale ak sa to inym paci v pohode hlavne nech to jazdi ako ma Citovat
Existujuci Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Biela je pekna ale nechcel by som vidiet:o: ako si tam sada mechanik v servise.To by som mu ja musel predtym oprat monterky. Citovat
307..sw Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Tak podle mě ta to výbava není normální a ani se nedávala.. Je to zakázka na přání zákazníka, který si při koupi nového vozu vybral dle katalogu bílé sedáky asi tedy i palubovku (aby to ladilo dohromady). Může to být zajímavé (jsem zvědavý na fotečky), ale podle mne hodně nepraktické!!:myslim:myslim Vše na tom bude vidět:( Sedačky mám také kožené a můžu jen doporučit..na údržbu je to super (stačí vlhký hadr a jen setřít) Citovat
Mr.DAT Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Hele tak ten první stím bílím vnitřkem je přesně ten co mám i stím dřevěným obkladem a ten samý co jsem viděl v Citroenu C4 picasso. Citovat
omegascream Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 modrú so strieborným stredom mám teraz a chcel by som z toho urobiť bielu s oranžovým stredom - ale len ak sa mi podarí rozobrať palubovku Mr.DAT: ak by si chcel tú palubovku a pruhy na dverách vymeniť za modrú v slušnom stave, daj vedieť....aspoň nebudem musieť prestriekavať Citovat
simpe123 Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Podle service boxu jsou v nabídce tyto barvy: béžová savane, zelená ascot, modrá aladin, modrá iris, šedá astrakan, kůže palimpro, kůže červená fusion a kůže šedá astrakan (ještě může být kůže perforovaná). Citovat
ZdenekN Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 me osobne se libi ta bílá ale na obrazcich sem videl z hnedou kuži viz přiloha a to je teprv lxus nemyslite http://www.iceposter.com/posters/cars/Peugeot/Peugeot_307_SW_Roland_Garros_2004/ [upravil dne 30.3.2010 ZdenekN] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Bíla je hezká,modrou a zelenou jsem viděl v reálu nic moc,každém se libi něco jiného. Citovat
aaadada Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 nevíte kde sehnat nějaké velmi zachovalé kožené sedačky na P307 ??? Nemáte nějaký tip? Citovat
Ferin007 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: ZdenekN me osobne se libi ta bílá ale na obrazcich sem videl z hnedou kuži viz přiloha a to je teprv lxus nemyslite http://www.iceposter.com/posters/cars/Peugeot/Peugeot_307_SW_Roland_Garros_2004/ [upravil dne 30.3.2010 ZdenekN] To je to, o čem sem psal výš. Citovat
Hafan007 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 TO: robozv Jasne aj sedčky su zelené .. . Ale fialové auto so zelneno-cierno-dreveno interierom som na to kukal jak puk . . . Ale taraz uz dobre . . . biele inte. a čierne auto . . . chceeeem . . . Citovat
robozv Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: Hafan007 Jasne aj sedčky su zelené .. . Ale fialové auto so zelneno-cierno-dreveno interierom som na to kukal jak puk . . . tak to by som chcel vidiet na vlastne oci:o Citovat
sekaj Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Tak jsem to maličko zmenšil aby se na to dalo koukat.... Citovat
omegascream Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Mr.DAT: OK, tak na akej cene sa dohodneme? Citovat
wojtěch Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 taky mám takovou samou palubku + v té barvě kožené sedačky [upravil dne 14/4/10 wojtěch] Citovat
Supetr Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Zdravim, ja mam tu zeleno \"drevenou\" variantu se zelenymi sedackami a k tomu tmave zelenou barvu karoserie a musim rict, ze mne osobne se to dost libi, vypada ta hneda se zelenou skvele, kdyz k tom ladi i kastle.. Cerna mi uz prijde strasne nudna.. Citovat
Mr.DAT Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: Supetr Zdravim, ja mam tu zeleno \"drevenou\" variantu se zelenymi sedackami a k tomu tmave zelenou barvu karoserie a musim rict, ze mne osobne se to dost libi, vypada ta hneda se zelenou skvele, kdyz k tom ladi i kastle.. Cerna mi uz prijde strasne nudna.. Vyfotografuj a ukaž Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.