Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som sa dozvedel nemilu vec.Bol som v servise lebo my buchalo v zadnej naprave.Ked to pozreli tak my to spocitali a vysledna cena 300 eur.Skoro ma vystrelo.Chcel by som vediet ci to nieje moc.Hovorili o vsetkych silentblokoch a stab. tyckach.Kolko tak tieto veci stoja a ktore by som mohol vymenit doma .A pri ktorych veciach treba robit geometriu?

Odesláno

cena by možná skoro odpovídala.. taky mi to bouchalo a měnil jsem všecko.. spodní silentblok ramene 682,- 2x, stabilizační tyčky svislé 696,- 2x a stabilizační tyčky podélné 755,- taky 2x.. to je všechno co se tam tak mění.. do kupy to máš 4266Kč podle autokelly + budou chtít něco za práci... já to dělal doma sám, je to docela lehký, pokud jsi trochu zručný... ;-)

Odesláno

Vymenis doma sam a geometriu si musis dat spravit ;) ... komplet ta to vyjde do 200e a vies ze si si to spravil sam a poctivo :) ...aspon moj nazor :roll

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Vymenis doma sam a geometriu si musis dat spravit ;) ... komplet ta to vyjde do 200e a vies ze si si to spravil sam a poctivo :) ...aspon moj nazor :roll

Jo a nebo tomu nerozumíš, děláš to poprvé a pak se bojíš, jestli jsi někdě neudělal chybu (toť můj úhel pohledu ;) )

Odesláno

ChodeC: vsetko je raz \"poprve\" :D ... aj ja som sa kedysi bal do auta len doliat nejaku kvapalinu, teraz rozhadzem vsetko, je mi jedno, netreba sa toho bat, clovek napokon zisti, ze to je vcelku v pohode :) ... napr. geometriu by som si nikdy sam nerobil (uz len preto ze nemam vybavenie :)) ...

Odesláno

To je divné, že je všechno tak zanedbané, že je potřeba tolik věcí naráz měnit.

Zajdi k vesnickému opraváři, ten ti identifikuje, co je opravdu vadné - předpokládám tak jednu nebo dvě součástky.

Odesláno

Otázka je, jak dlouho na tom jezdí a co vše už teda vylágroval. Zase na druhou stranu, pokud to chce dělat sám, tak když už to bude mít rozebrané, tak bych udělal vše - aspoň bude na nějaký čas zase pokoj. Mně to čeká brzo taky. Zadek mlátí už fest, ale nebyl vůbec čas to řešit.

Qcko: njn, já to na ulici před panelákem dělat nebudu (a jestli dám 4 nebo 6k je už jedno, aspoň pomůžu ekonomice :D)

Odesláno

Dnes som stym popracoval.Vymenil som vodorovne tycky lebo mali vole.Ale este stale to bucha tak sa pomaly vrhnem na silentbloky.Postupne.Podla toho ktore budu zle.Nechcem vrazat do auta zbytocne peniaze.V servise by to vymenili vsetko.A k tomu plus robota.Tak sa hram sam.A naozaj to nebolo take tazke a ta tycka stala 14.5 eur a dost to pomohlo.Dakujem za povzbudenie.

Odesláno

za idem zajtra alebo pozajtra robit kompletnu generalku zadnej napravy,vsetky silembloky,tycky stabilizatorov,tlmice,rucna,proste vsetko co je v zadu dost mi vadi to buchanie,a aj tak to ma po ..... km,predok uz je cely opraveny a este zadok a bude sa spravat ako peugeot :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...