silver849 Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Dnes som sa dozvedel nemilu vec.Bol som v servise lebo my buchalo v zadnej naprave.Ked to pozreli tak my to spocitali a vysledna cena 300 eur.Skoro ma vystrelo.Chcel by som vediet ci to nieje moc.Hovorili o vsetkych silentblokoch a stab. tyckach.Kolko tak tieto veci stoja a ktore by som mohol vymenit doma .A pri ktorych veciach treba robit geometriu? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 cena by možná skoro odpovídala.. taky mi to bouchalo a měnil jsem všecko.. spodní silentblok ramene 682,- 2x, stabilizační tyčky svislé 696,- 2x a stabilizační tyčky podélné 755,- taky 2x.. to je všechno co se tam tak mění.. do kupy to máš 4266Kč podle autokelly + budou chtít něco za práci... já to dělal doma sám, je to docela lehký, pokud jsi trochu zručný... ;-) Citovat
silver849 Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Ked vymenim silentbloky tak geometriu nerozhodim.Nie? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 tu rozhodíš jen těma vodorovnejma tyčkama a to jen když pootočíš šroubama co jsou na kastli... ;-) Citovat
Qcko Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Vymenis doma sam a geometriu si musis dat spravit ... komplet ta to vyjde do 200e a vies ze si si to spravil sam a poctivo ...aspon moj nazor Citovat
silver849 Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Mohli by ste my poradit na co si dat pozor a ake diely kupovat? Citovat
ChodeC Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Původně zaslal: Qcko Vymenis doma sam a geometriu si musis dat spravit ... komplet ta to vyjde do 200e a vies ze si si to spravil sam a poctivo ...aspon moj nazor Jo a nebo tomu nerozumíš, děláš to poprvé a pak se bojíš, jestli jsi někdě neudělal chybu (toť můj úhel pohledu ) Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 já bral všecko od febi.. sice dražší, ale myslím, že to byla jedna z nejlepších voleb... Citovat
Qcko Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 ChodeC: vsetko je raz \"poprve\" ... aj ja som sa kedysi bal do auta len doliat nejaku kvapalinu, teraz rozhadzem vsetko, je mi jedno, netreba sa toho bat, clovek napokon zisti, ze to je vcelku v pohode ... napr. geometriu by som si nikdy sam nerobil (uz len preto ze nemam vybavenie ) ... Citovat
silver849 Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Este som to nikdy nerobil.Ale nejako si stym poradim. Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 To je divné, že je všechno tak zanedbané, že je potřeba tolik věcí naráz měnit. Zajdi k vesnickému opraváři, ten ti identifikuje, co je opravdu vadné - předpokládám tak jednu nebo dvě součástky. Citovat
ChodeC Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Otázka je, jak dlouho na tom jezdí a co vše už teda vylágroval. Zase na druhou stranu, pokud to chce dělat sám, tak když už to bude mít rozebrané, tak bych udělal vše - aspoň bude na nějaký čas zase pokoj. Mně to čeká brzo taky. Zadek mlátí už fest, ale nebyl vůbec čas to řešit. Qcko: njn, já to na ulici před panelákem dělat nebudu (a jestli dám 4 nebo 6k je už jedno, aspoň pomůžu ekonomice ) Citovat
silver849 Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Dnes som stym popracoval.Vymenil som vodorovne tycky lebo mali vole.Ale este stale to bucha tak sa pomaly vrhnem na silentbloky.Postupne.Podla toho ktore budu zle.Nechcem vrazat do auta zbytocne peniaze.V servise by to vymenili vsetko.A k tomu plus robota.Tak sa hram sam.A naozaj to nebolo take tazke a ta tycka stala 14.5 eur a dost to pomohlo.Dakujem za povzbudenie. Citovat
martis Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 za idem zajtra alebo pozajtra robit kompletnu generalku zadnej napravy,vsetky silembloky,tycky stabilizatorov,tlmice,rucna,proste vsetko co je v zadu dost mi vadi to buchanie,a aj tak to ma po ..... km,predok uz je cely opraveny a este zadok a bude sa spravat ako peugeot Citovat
silver849 Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Neviete ake obj. cislo alebo nazov tohto silentbloku.Alebo kde ho zohnat?Diky Citovat
tbarth Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Skoro bych řekl, že je to toto - http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/zaveseni-napravy-vedeni-kol/stabilizator-upevnovaci-dily/upevnovaci-dily/?skt=15557.1.0 Citovat
Fanyno026 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 me delaly obe napravy uplne vsechy silembloky a stabilizacni tycky a jeste par veci na nich a vyslo me to na 10tisic Citovat
silver849 Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Vy ste raz bohaty ludia:) Ja by som do toho tolko urcite nedal.Radsej si to pomenim iba fakt potrebne veci a hadam usetrim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.