Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kolko km asi vydrzi klinovy remen a aka je jeho cena? Dnes som v nom objavil malu dierku(bol tak natoceny na kladke).Mraz mi prebehol po chrbate. V pondelok musim do servisu-zase.

[upravil dne 26/3/10 Existujuci]

Odesláno

Ak je popraskaný a sú v nom viditeľné poškodenia tak ho vymeň. Ja som dal DAYCO ale ten je príliš hrubý a strašne pískal a bolo jedno ako to bolo našpanované. Tak som skúsil dať ešte jeden ten istý a robilo to stále. Kúpil som Continental a ten je na nezaplatenie. Odteraz len Continental, je trochu drahší ale oplatí sa.

Odesláno
Původně zaslal: Duffusss

Ak je popraskaný a sú v nom viditeľné poškodenia tak ho vymeň. Ja som dal DAYCO ale ten je príliš hrubý a strašne pískal a bolo jedno ako to bolo našpanované. Tak som skúsil dať ešte jeden ten istý a robilo to stále. Kúpil som Continental a ten je na nezaplatenie. Odteraz len Continental, je trochu drahší ale oplatí sa.

Dnes som ho chcel kupit(nejaky Japonsky)ale pytali sa ma na to aky je tam alternator(kolko Amperovy).Podla toho je dlzka remena. Na alternatore som nic nenasiel-ziadne oznacenie tak pozriem v pondelok. Diky za radu.

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Ja som menil na 2,0 HDi po 160 000 km. Dal som DAYCO. Už mám na ňom ďalších 110000km a je v pohode.

A potom aby sa v tom clovek vyznal...Okrem ineho som zistil ze mi zacal tiect olej asi z gufera od remenice..Tak mam ZASE kam dat peniaze. som cely happy. kua.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Mam ten isty problem, chystam sa na vymenu klinoveho remena, ale info. o tom kolko je amperovy alternator neviem nikde najst. v servise boxe je udaj iba alternator typu 9

Jena sa o motor 1,6 16V, 2002, man. klima

Za info vopred dakujem

Odesláno

alebo si opíš označenie alternátora a skús vygoogliť nejaké info, na mojom mitsubishi je tuším iba nálepka, ktorú je vidieť odspodu, a údaj o ampéroch ak sa nemýlim tam priamo napísaný nie je, ten by sa dal vyčítať iba z toho označenia

Odesláno
alebo si opíš označenie alternátora a skús vygoogliť nejaké info, na mojom mitsubishi je tuším iba nálepka, ktorú je vidieť odspodu, a údaj o ampéroch ak sa nemýlim tam priamo napísaný nie je, ten by sa dal vyčítať iba z toho označenia

To som skusal ale nikde na alternatore nieje vidiet ziaden stitok,skusal som mobilom aj zo spodu fotit.Vysledok neuspokojivy.Jednoduchsi sposob bol ten ktory som popisal hore.

Guest servisman
Odesláno

oprava našel jsem nový vin pro tebe co jsi uváděl jsou tam 3 varianty 70 80 90 takže jen kouknout co tam je napsáno , občas je to blbě vidět

Odesláno
Remen som vymenil asi takym sposobom:kamos v predajni nahr.dielov pozrel do katalogu a podal mi 2 druhy ake by tam mohli byt.Zdemontoval som stary.No a jeden z nich to bol a druhy som mu vratil.

Honza406:Myslim ze mi tam dal Dayco.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...