Jezkovi.voci Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Tak jsem právě kuchnul origo rádio, a jako správná lama mám pár dotazů. Nový rádio (Sony CDX-L410) má poněkud málo připojovacích konektorů ... origo má 4, toto pouze 2. Můžete to někdo posat? Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Tak už to vim, je to na dálkový ovládáví od volantu ... ale, ten soňáč má pro toto jacka. Existuje nějaká redukce .. ? Citovat
Dave_k Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Jo něco existuje když projedeš forum tak to najdeš. Cena cca 2500,-. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Počkej, to si děláš p*del, ne? .... Viděl bych to na kus drátu, na jedný straně jack, na druhý konektor ... Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Nekde mam schema kterej drat od origo ovladani pripojit na ten jack, mrknu se ti Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Tak neni to primo schema zapojeni ale namerene hodnoty odporu pro jednotlive funkce na origos pacce a na joysticku SONY, zkus se s tim poprat Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 2 Ferry: Díky, ale jsem zase tam kde jsem byl to víš, my lamy to nemáme vůbec lehký ... Citovat
Guest Miro406 Odesláno 29. leden 2005 Odesláno 29. leden 2005 Ja mam 406 z dovozu, a ked som isiel montovat radio tak tiez ta koncovka, bola uplne inac zapojena, a nehralo ani SONY ani KENWOOD. Tak som to musel poprehadzovat. Da sa to ovladanie (kebyze si zozeniem Origo Peugeot) pripojit aj na KENWOODa? Tie Kenwood nechem su neprakticke. dik Citovat
Tomiss Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Tak dnes jsem se i já pokoušel vytáhnout rádio, abych se dostal pod klimu a panel topení. Zkoušel jsem to s pevnými dráty i malými šroubováčky - bez úspěchu. Jak daleko se tam ty \"šperháky\" musí zastrčit, aby to šlo ven? Mě ty dráty lezly pořád dál a dál (nejsou o průměru kancelářské sponky, jsou poměrně silné)... :D A když už se zdálo, že se přeci jen zadařilo, lezl akorát ten plastový panel, a zbytek rádia si vesele trůnil dál. Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Tuším, že hloubka je nějakých 7cm. Pokud je drát pevnej, rovnej a dost silnej (2,5mm) tak by se měl zarazit. Pak rádio jen za kazeťák vytáhnout ven. Případně mírně rozhrkat. Myslím, že někdo tu při demontáži přišel na to, že tam majitel před ním fouknul montážní pěnu, či co. Citovat
Tomiss Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Tak se zadařilo. Ne sice zrovna oficiální cestou, ale tak nějak všelijak, ale co jsem potřeboval, to je hotový. No a pro příště jsem tam ty zmetky od klimy/topení nevracel, abych se znovu nemusel s**t s tim rádiem. Ono celý ten panel je jako zlej sen... (nemyslím digitál, ten bude asi OK, ale starej analog mi nešel ven - je tam takový to táhlo k přepínači foukání) Ale nakonec je to v cajku a jsem spokojenej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.