Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem právě kuchnul origo rádio, a jako správná lama mám pár dotazů. Nový rádio (Sony CDX-L410) má poněkud málo připojovacích konektorů ... origo má 4, toto pouze 2. Můžete to někdo posat? :papa

Odesláno

Tak neni to primo schema zapojeni ale namerene hodnoty odporu pro jednotlive funkce na origos pacce a na joysticku SONY, zkus se s tim poprat ;)

PackaPeugeot406_small.jpg

Sonyjoystick_small.jpg

Guest Miro406
Odesláno

Ja mam 406 z dovozu, a ked som isiel montovat radio tak tiez ta koncovka, bola uplne inac zapojena, a nehralo ani SONY ani KENWOOD. Tak som to musel poprehadzovat.

Da sa to ovladanie (kebyze si zozeniem Origo Peugeot) pripojit aj na KENWOODa? Tie Kenwood nechem su neprakticke.

dik

• O 9 let později...
Odesláno

Tak dnes jsem se i já pokoušel vytáhnout rádio, abych se dostal pod klimu a panel topení. Zkoušel jsem to s pevnými dráty i malými šroubováčky - bez úspěchu. Jak daleko se tam ty \"šperháky\" musí zastrčit, aby to šlo ven? Mě ty dráty lezly pořád dál a dál (nejsou o průměru kancelářské sponky, jsou poměrně silné)... :D :D A když už se zdálo, že se přeci jen zadařilo, lezl akorát ten plastový panel, a zbytek rádia si vesele trůnil dál. :myslim

Odesláno

Tuším, že hloubka je nějakých 7cm. Pokud je drát pevnej, rovnej a dost silnej (2,5mm) tak by se měl zarazit. Pak rádio jen za kazeťák vytáhnout ven. Případně mírně rozhrkat.

Myslím, že někdo tu při demontáži přišel na to, že tam majitel před ním fouknul montážní pěnu, či co. :o

Odesláno

Tak se zadařilo. Ne sice zrovna oficiální cestou, ale tak nějak všelijak, ale co jsem potřeboval, to je hotový. No a pro příště jsem tam ty zmetky od klimy/topení nevracel, abych se znovu nemusel s**t s tim rádiem. Ono celý ten panel je jako zlej sen... (nemyslím digitál, ten bude asi OK, ale starej analog mi nešel ven - je tam takový to táhlo k přepínači foukání) :myslim Ale nakonec je to v cajku a jsem spokojenej. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...