zek Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Ulomil se mi čudlík zapínání autorádia a kousek,který potřebuji přilepit k tlačítku mi spadl do rádia.Nevíte, jak se vyndavá autorádio?Zek Citovat
Fx Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 http://peugeot.svuj.net/Tipy/ctvrta.html treba ti pomuze tohle, obrazkovy navod ode me bude mozna uz brzo:papa Citovat
Fx Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Tak ted se k dotazu pripojuju i ja... nejde mi vyndat ten stredni panel. Horni v pohode a at tim prostrednim cloumam, jak chci, stejne drzi, hajzlik jeden:( Citovat
pato406 Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Nazdar hosi, pokial mas auto s digi klimou a originalnym radiom ako ja (\'97),tak s tymto problemom som zapasil pred dvoma tyzdnami (to som este nevedel, ze existuje tato stranka ) Takze pod sklopnym krytom radia su po strabach male diery (priemer cca 1-2 mm), do tychto treba zasunut nieco pevne, ja som pouzil ihly na spizy, a potom radio len priamym pohybom von vytiahnut. Po vybrati radia sa uvolni ovladac klimy zo spodu a z vrchnej casti ho este drzia 4 skrutky schovane pod zaslepkou nad nim (je v nej ta diodka z immobilizera) a pod displayom radia a teplomera na pravej strane (da sa pekne vytiahnut). Po uvolneni tychto skrutiek mi to cele vyslo samo von... Pato Citovat
Fx Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Ja potrebuju ted uz jenom vyndat to radio, takze mockrat dik za odpoved... Ted uz to snad pujde Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 No a pokud se mi podaří vyndat origo zabudovaný rádio (aniž bych teda něco ulomil a jinak zdevastoval), budu potřebovat nějakej rámeček na klasický rádio? Citovat
pato406 Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 no, netusim, ako to maju riesene 306-ky, ale do 406 je urcite potrebne dat \'redukcny ramecek\'. Asi to bude podobne... Niekde tu v diskusii som aj cital prispevok, ze sa to da zohnat za cca 250 Kc (oproti znackovemu servisu Peugeot za skoro 900 Kc...) CIAO Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 2 Pato. Ještě jsem neaktualizoval obrázek. Mám už taky 406, proto jsem se ptal. V 306 jsem to řešil, tam to není žádnej redukční rámeček. Nevíš kde by se dal sehnat (kromě vrakáču atd ... ) ??? Citovat
Fx Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 www.stualarm.cz, uz mi frci novy radio, ale este musim poresit to mnozstvi kabelu a konektoru, nejde domacknout uplne dolu, par milimetru jeste chybi. Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Zdar a cim to bylo, ze nefrcelo ? kabely za radiem se daji trochu porovnat, kdyz prostrcis ruku nad pedalem plynu, tudy se tam da trochu sahnout Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Našel jsem www.autoal.cz. A zašlou to na dobírku Citovat
Fx Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Zajimave, ja to ve stualarmu predminulej patek koupil... Ferry: Draty v tom iso konektoru jsou zapojeny nejak divne, tak jsem vyskubl ISO z druhyho auta a s multimetrem premeril draty v tom peugeotim \"ISO\"... a pak jsem vzal 12V a zem, na ostatni jsem se vyflakl, a pripojil napajeni i memory mezi stalejch 12V a zem. Spinanejch 12V jsem nenasel a popravde mam radio radsi zapojeny takhle... Citovat
Sepp Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Nejak nechapu tu vasi vymenu radia. Konektor je normalni /rozumej standartni/ a ramecek ti daji ke kazdemu novemu radiu. A co se tyka tech par milimetru - jak rika Ferry - pri trochu sikovnosti, trpelivosti a snahy je tam dostanes. Citovat
Fx Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Konektor standardni je, jeho zapojeni vsak v mem pripade standardni nebylo, zkratka konektor pasoval, ale draty vedly do jinejch vyvodu... Citovat
Fx Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Jo a ramecek - rec byla o ty plastovy zaslepce misto origo radia:papa Citovat
Sepp Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Asi su pako, ale pochopil jsem ze Jezkovi.voci se ptal na klasicky ramecek, klasickeho radia - takze pokud nekupuje radio z bazaru /rozumej kradene/ tak u noveho je vzdy pribalene Jinak mne zaujali ty vydlice na spiz - nedoporucuji, ale pokud clovek neni natolik zrucny, aby si z plechu vyrobil napodobeninu original vytahovacu .. [Editován dne 30/11/04 Sepp] Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Taky jsem nad vyndáním origo rádia dumal a pak to vyřešily 2 svařecí dráty a prsty v kaze?áku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.