Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ulomil se mi čudlík zapínání autorádia a kousek,který potřebuji přilepit k tlačítku mi spadl do rádia.Nevíte, jak se vyndavá autorádio?Zek

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak ted se k dotazu pripojuju i ja... nejde mi vyndat ten stredni panel. Horni v pohode a at tim prostrednim cloumam, jak chci, stejne drzi, hajzlik jeden:(

Odesláno

Nazdar hosi,

pokial mas auto s digi klimou a originalnym radiom ako ja (\'97),tak s tymto problemom som zapasil pred dvoma tyzdnami (to som este nevedel, ze existuje tato stranka :))

Takze pod sklopnym krytom radia su po strabach male diery (priemer cca 1-2 mm),

do tychto treba zasunut nieco pevne, ja som pouzil ihly na spizy, a potom radio len priamym pohybom von vytiahnut.

Po vybrati radia sa uvolni ovladac klimy zo spodu a z vrchnej casti ho este drzia 4 skrutky schovane pod zaslepkou nad nim (je v nej ta diodka z immobilizera) a pod displayom radia a teplomera na pravej strane (da sa pekne vytiahnut).

Po uvolneni tychto skrutiek mi to cele vyslo samo von...

Pato

Odesláno

no, netusim, ako to maju riesene 306-ky,

ale do 406 je urcite potrebne dat \'redukcny ramecek\'. Asi to bude podobne...

Niekde tu v diskusii som aj cital prispevok,

ze sa to da zohnat za cca 250 Kc (oproti znackovemu servisu Peugeot za skoro 900 Kc...)

CIAO

Odesláno

2 Pato. Ještě jsem neaktualizoval obrázek. Mám už taky 406, proto jsem se ptal. V 306 jsem to řešil, tam to není žádnej redukční rámeček. Nevíš kde by se dal sehnat (kromě vrakáču atd ... ) ???

Odesláno

www.stualarm.cz, uz mi frci novy radio, ale este musim poresit to mnozstvi kabelu a konektoru, nejde domacknout uplne dolu, par milimetru jeste chybi.

Odesláno

Zdar a cim to bylo, ze nefrcelo ? kabely za radiem se daji trochu porovnat, kdyz prostrcis ruku nad pedalem plynu, tudy se tam da trochu sahnout

Odesláno

Zajimave, ja to ve stualarmu predminulej patek koupil...

Ferry: Draty v tom iso konektoru jsou zapojeny nejak divne, tak jsem vyskubl ISO z druhyho auta a s multimetrem premeril draty v tom peugeotim \"ISO\"... a pak jsem vzal 12V a zem, na ostatni jsem se vyflakl, a pripojil napajeni i memory mezi stalejch 12V a zem. Spinanejch 12V jsem nenasel a popravde mam radio radsi zapojeny takhle...

Odesláno

Nejak nechapu tu vasi vymenu radia. Konektor je normalni /rozumej standartni/ a ramecek ti daji ke kazdemu novemu radiu. A co se tyka tech par milimetru - jak rika Ferry - pri trochu sikovnosti, trpelivosti a snahy je tam dostanes.

Odesláno

Konektor standardni je, jeho zapojeni vsak v mem pripade standardni nebylo, zkratka konektor pasoval, ale draty vedly do jinejch vyvodu...

Odesláno

Asi su pako, ale pochopil jsem ze Jezkovi.voci se ptal na klasicky ramecek, klasickeho radia - takze pokud nekupuje radio z bazaru /rozumej kradene/ tak u noveho je vzdy pribalene :)

Jinak mne zaujali ty vydlice na spiz - nedoporucuji, ale pokud clovek neni natolik zrucny, aby si z plechu vyrobil napodobeninu original vytahovacu .. :(

[Editován dne 30/11/04 Sepp]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...