kaper Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Zdar. Chcem sa spytať aké máte skusenosti s polským stavebným materiálom. Počul som že je to tam lacnejšie a ešte sú aj ochotný to doviesť. Mal by som záujem o komplet Systém Ytong aj lepidlo aj ,krov,škridlu, okrem okien všetko. Ak máte niekto skúsenosť alebo vieťe poradiť kam ísť? Citovat
elton Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Od nás jezdívá hodně lidí do polska pro stavební materiál, ale sám s tím zkušenost nemám. Prý je to tam levnější. Citovat
kaper Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: praktik Ber aj okna a dvere. Nazdar. Máš s tým nejakú skúsenosť. A kam je najlepšie ísť?? Citovat
Kurt Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Zase si přihřeju polívčičku: http://kutilska.poradna.net/q/view/9823-stavebni-material-z-polska Citovat
praktik Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Ak my zajtra dobre dopadne dedičske konanie tak idem rekonštruovať dom po svokrovcoch a material z PL:super kontakt vid kurt bol rychly:D:D:D Citovat
kaper Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Sledujem len aby si neopálil jazýček... Kurt Ďakujem čítal som niečo podobné aj na SK stránkach :papa A to tu ozaj nikto viac nebol v PL Citovat
praktik Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 V PL boli ale tu ešte nie počkaj:D:D:D:D:D:D:D:D:aut Citovat
Péťa Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Já, ale nemám se s čím podělit. Kolaudoval jsem v roce 2005, od té doby se hodně změnilo. Například interiérové dveře mám také PortaDoors, ale v té době dělali jen dvoupantové. Nic moc Dnes už jsou lepší... Citovat
praktik Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Peta za 5 rokov su Poliaci oveľa lepši znamy vozi dvere do stavebnin je to neporovnatelne:aut Citovat
Péťa Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 To, že jsem kolaudoval v roce 2005 neznamená, že jsem dveře kupoval v tom roce. V mém případě tak 2003. Citovat
jofo Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Nasi chodia do Zivca. kupovali itong a lep. O 40 percent lacnejsie a este v cene bol aj dovoz. Tiez v lete kupovali stresnu krytinu Blachotrapez. U nas Blachotrapez vyratali na ich malu striesku 27000 a v polsku to vyslo 15700. Plech bol od toho isteho vyrobcu. A doviezli to zadara. ja som tam kupoval dvere do bytu aj so zarubnou. Komplet dvere aj zarubna 110euro. U nas v Ziline v obchode kde predava dvere tie iste 115 euro a zarubna 90. Niektore veci si treba poriadne pozriet, ale inac sa to oplati. Uz su davno prec roky ked poliaci pizlali kuchynske linky v garazi a kym sa to doviezlo domov tak sa to rozpadlo. Dnes maju velke haly s cnc maxinamy a robia do celej europy. Napr cela IKEA produkcia je z Polska aspon co sa nabytku tyka. Treba tam ist pozriet a uvidis sam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.