Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Chcem sa spytať aké máte skusenosti s polským stavebným materiálom. Počul som že je to tam lacnejšie a ešte sú aj ochotný to doviesť. Mal by som záujem o komplet Systém Ytong aj lepidlo aj ,krov,škridlu,:papa okrem okien všetko. Ak máte niekto skúsenosť alebo vieťe poradiť kam ísť? :papa

Odesláno

Sledujem len aby si neopálil jazýček...

Kurt Ďakujem čítal som niečo podobné aj na SK stránkach :papa:papa

A to tu ozaj nikto viac nebol v PL

Odesláno

Já, ale nemám se s čím podělit. Kolaudoval jsem v roce 2005, od té doby se hodně změnilo. Například interiérové dveře mám také PortaDoors, ale v té době dělali jen dvoupantové. Nic moc :( Dnes už jsou lepší...

Odesláno

Nasi chodia do Zivca. kupovali itong a lep. O 40 percent lacnejsie a este v cene bol aj dovoz. Tiez v lete kupovali stresnu krytinu Blachotrapez. U nas Blachotrapez vyratali na ich malu striesku 27000 a v polsku to vyslo 15700. Plech bol od toho isteho vyrobcu. A doviezli to zadara. ja som tam kupoval dvere do bytu aj so zarubnou. Komplet dvere aj zarubna 110euro. U nas v Ziline v obchode kde predava dvere tie iste 115 euro a zarubna 90. Niektore veci si treba poriadne pozriet, ale inac sa to oplati. Uz su davno prec roky ked poliaci pizlali kuchynske linky v garazi a kym sa to doviezlo domov tak sa to rozpadlo. Dnes maju velke haly s cnc maxinamy a robia do celej europy. Napr cela IKEA produkcia je z Polska aspon co sa nabytku tyka. Treba tam ist pozriet a uvidis sam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...