Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevim jestli to jde nekde zmenit,ale pri zamknuti pres ovladac to zamkne a hned odemkne.Jde to nejak zmenit?Nebo jak vam to funguje?:myslim Jednou mi to udelalo tak ze jsem to zamnknul,hned se to odemklo,tak jsem to zkusil otevri a zacal rvat alarm.:myslim jsem z toho jelen.

[upravil dne 22/3/10 brslen]

Odesláno

Pokud ti to hned odemkne, tak je někde špatný koncák.

První stisk dálkáče \"zamkni\" zamkne, druhý stisk zamkne ještě víc (superblokáda) a zatáhne okna.

[upravil dne 22.3.2010 P607Olda]

Odesláno

ja to zkousel a okna mi to vytahne.Ale ten koncak me sere,ani nevim kde ho najdu,zitra s tim ficim za elektrikarem :nevim Jo a mi se ten alarm ale spustil pri prvnim zamknuti :myslim

Odesláno

Prvy stisk zamkne a ked drzim tlacitko tak zavrie okna. Druhy stisk maximalne do 5 sekund sa aktivuje superzamykanie. Aspon u mna. To ze ti to hned otvori tak ako pise olda tak najskor koncaky na zamkoch.

• O 1 rok později...
Odesláno

Pri prvnim stisku se auto zamkne a aktivuje alarm, pri druhem stisku (do 5 vterin po prvnim stisku) se zamkne i samotny zamek a dvere zevnitr, popr kdo ma to stesti ze ma i dojezd oken, tak pri podrzeni tlacitka pri druhem stisku se jeste zavrou okna ;)

1 stisk: zamknuti auta zvenku + pripadne aktivace alarmu pokud ho ma

2 stisk: zamknuti auta i zevnitr + pripadne dovytazeni oken pri podrzeni zamykani pokud ho ma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...