brslen Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Nevim jestli to jde nekde zmenit,ale pri zamknuti pres ovladac to zamkne a hned odemkne.Jde to nejak zmenit?Nebo jak vam to funguje? Jednou mi to udelalo tak ze jsem to zamnknul,hned se to odemklo,tak jsem to zkusil otevri a zacal rvat alarm. jsem z toho jelen. [upravil dne 22/3/10 brslen] Citovat
P607Olda Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Pokud ti to hned odemkne, tak je někde špatný koncák. První stisk dálkáče \"zamkni\" zamkne, druhý stisk zamkne ještě víc (superblokáda) a zatáhne okna. [upravil dne 22.3.2010 P607Olda] Citovat
brslen Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 a kde ho mam hledat?Asi ve dverich ze?A ta super blokada spusti i alarm?Nebo ten se pousti jeste jinak? Citovat
shwaara Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Druhý stisk pustí alarm. Mně pustí jen alarm, okna nevytáhne, superblokádu asi nemám. Citovat
brslen Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 ja to zkousel a okna mi to vytahne.Ale ten koncak me sere,ani nevim kde ho najdu,zitra s tim ficim za elektrikarem Jo a mi se ten alarm ale spustil pri prvnim zamknuti [upravil dne 22/3/10 brslen] [upravil dne 22/3/10 brslen] Citovat
jofo Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Prvy stisk zamkne a ked drzim tlacitko tak zavrie okna. Druhy stisk maximalne do 5 sekund sa aktivuje superzamykanie. Aspon u mna. To ze ti to hned otvori tak ako pise olda tak najskor koncaky na zamkoch. Citovat
mmaalliinnaa Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Pri prvnim stisku se auto zamkne a aktivuje alarm, pri druhem stisku (do 5 vterin po prvnim stisku) se zamkne i samotny zamek a dvere zevnitr, popr kdo ma to stesti ze ma i dojezd oken, tak pri podrzeni tlacitka pri druhem stisku se jeste zavrou okna 1 stisk: zamknuti auta zvenku + pripadne aktivace alarmu pokud ho ma 2 stisk: zamknuti auta i zevnitr + pripadne dovytazeni oken pri podrzeni zamykani pokud ho ma Citovat
Charlie 607 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Mě se okna zavřou když podruhé zamknu, nic držet nemusím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.