Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Horacko a Podhoracko  

1. 1. Horacko a Podhoracko

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jedná se o Třebíčsko. Možná bych byl schopný domluvit sraz na Březové (kousek od Třebíče). Tak dělám předběžnou anketu, kolik lidí by bylo ochotno přijet, nic závazného. Pokuď by zájemců bylo dosti, tak bych se pokusil domluvit na víkend (jsou tam chatky), datum bych viděl na jaro...

PS: Please i hlasujte a? je přehled kolik lidí by mělo zájem. Dík

Jirka \"Murdoc\"

[Editován dne 27/9/04 Murdoc]

• O 4 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Murdoc

Pokud by se nasel nekdo z nasich z okoli a byl by ochotny pomoc s tak v karte mam kontakty. Moc lidi ale zajem nema.... :(

Neboj se a hoď sem prostě nějakej datum, začni slibovat modrý z nebe a uvidíš, jak se postupně bude zájem zvyšovat. Mám v Třebíči pár kámošů, třeba bychom Ti mohli nějak pomoct. Ale hlavně musíš spoléhat na sebe, ono to tu funguje tak, že většina lidiček si do poslední chvíle hraje na mrtvé brouky a až, když se účastní někdo z tahounů, tak se přidají. Takže zajisti nějakej ten camp, vyhoď sem datum a co by se tam jako mělo dít - no a pak už jen doufej v reakce. Já Ti za sebe a Helču předběžně slibuju účast, ale samozřejmě pokud nám do toho nic nevleze. Výše nabízená pomoc samozřejmě platí též.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Murdoc

Pokud by se nasel nekdo z nasich z okoli a byl by ochotny pomoc s tak v karte mam kontakty. Moc lidi ale zajem nema.... :(

Neboj se a hoď sem prostě nějakej datum, začni slibovat modrý z nebe a uvidíš, jak se postupně bude zájem zvyšovat. Mám v Třebíči pár kámošů, třeba bychom Ti mohli nějak pomoct. Ale hlavně musíš spoléhat na sebe, ono to tu funguje tak, že většina lidiček si do poslední chvíle hraje na mrtvé brouky a až, když se účastní někdo z tahounů, tak se přidají. Takže zajisti nějakej ten camp, vyhoď sem datum a co by se tam jako mělo dít - no a pak už jen doufej v reakce. Já Ti za sebe a Helču předběžně slibuju účast, ale samozřejmě pokud nám do toho nic nevleze. Výše nabízená pomoc samozřejmě platí též.

To víš tahouni jsou tahouni. Doufám že to klapne a pojede se na srááááááz hurááá:papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Doslechl jsem se, že kemp (tábor, areál, jak je libo) Březová se ruší. Tím se ruší i místo srazu. Pokuď najdu kde, tak sraz bude.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...