tomik1987 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Zdravím, chcem sa opýtať, či sa dá zapojiť na autoradio original čo majú 406 s cd asi nejake clario sa mi zda. či sa dá na to zapojiť subwoofer. dakujem Citovat
Chepp Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 jsou tam sice vyhybky.. ale na sub nee... teda ted mne nenapada zadny zpusob jak to elegantne udelat, vymena radia... Citovat
tomik1987 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 kurnik sa mi páči toto origo radio. ale mam subik a ten chcem tiež zapojiť. ako to len urobím?? Citovat
koblih69 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 No tak není to úplně dokonalý, ale používá se třeba tohle: http://www.dexon.cz/katalog/autoozvucovaci-technika/prislusenstvi/ns-60-konvertor-urovne.html Citovat
Chepp Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 mno jo.. ale to udela z vystupu za zesillovacem linkovi.... to neudela vystup na subac... cpat do subwooferu vysky a stredy? vzdit je to blbost... to musi byt hoodne zkreslenej zvuk.... to neresi to ze jsou v tom aute vyhybky a taky ten zadek neni delanej na bassaky.... Pomohly by dat ciste TEORETICKY mozna jiny vyhybky.. ale stejne asi ne... k tomu je ptoreba druhy readio.. ktery ma vystup na woofer. Citovat
i4e Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Má to rádio i linkový výstup? Pokud ano napiš i co tam máš za sub a repro ve předu a pak ti poradím co a jak. Citovat
koblih69 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Asi jsem nějakej zabržděnej, ale představa, že bych ho tam připojil pasivně je sice možná, ale zbytečná. Samozřejmě by se daly dát výhybky... ale výsledek bude tragický. Tohle řešení by mě tedy nenapadlo. Tímhle získáš linkovej výstup, ten připojíš do zeilovače a ten na Subwoofer. Nebo připojíš Subwoofer který má zesilovaš už na sobě. BTW co řeší nákup nového rádia? To bežné bude mít zase jen 4x zsilovaný a 1 max linkový na Subwoofer resp. Běžné linkové výstupy L+P, takže zesilovači se nevyhneš. Navíc takový aby stačil v můstku na Subwoofer koupíš klidně za menší cenu než nové rádio.... Citovat
tomik1987 Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 no ved ja sa nechcem vyhnuť zosilovaču to je jasne že ten tam pôjde. len som chcel vedieť či sa to dá zapojiť na to radio clario. čo ma 406 origo od výroby Citovat
Tosho27 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 no podla tohto obrazku by sa to malo dat zapojit bez problemov. [upravil dne 24/3/10 Tosho27] Citovat
Tosho27 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 http://www.saunika.sk/aux-adaptery/aux-vystup/aux-vystup-mini-iso-cinch---825/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.