Marcel00 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 skoda ze nemas foto pred a po rozlesteni Citovat
Judes Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Foto po sa dá urobiť ale pred, ma to v tej chvíli ani nenapadlo. Čo sú ukážky v tom linku môžem potvrdiť že to funguje, ja som spokojný. PS: Takým debilom čo nevedia dávať pozor by som vedel polámať ruky. Citovat
DERT123 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 by som ho videl ako oprie ten vozik o auto tak Citovat
Judes Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Však práve, keď by som ho chytil pri čine asi bi to len ťažko rozchodil. Citovat
Laďa Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Foto po sa dá urobiť ale pred, ma to v tej chvíli ani nenapadlo. Čo sú ukážky v tom linku môžem potvrdiť že to funguje, ja som spokojný. PS: Takým debilom čo nevedia dávať pozor by som vedel polámať ruky. I před by se dalo udělat. Návod- zajedeš k obchoďáku, projedeš košíkem okolo auta a jednou dvakrát se opřeš o auto, uděláš foto, rozleštíš a uděláš zase foto. A je na tom něco těžkého?:D:D Citovat
Brizan Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 I před by se dalo udělat. Návod- zajedeš k obchoďáku, projedeš košíkem okolo auta a jednou dvakrát se opřeš o auto, uděláš foto, rozleštíš a uděláš zase foto. A je na tom něco těžkého?:D:D Tak to udělej ty, když seš tak chytrej.:D:D;) Citovat
Marcel00 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 I před by se dalo udělat. Návod- zajedeš k obchoďáku, projedeš košíkem okolo auta a jednou dvakrát se opřeš o auto, uděláš foto, rozleštíš a uděláš zase foto. A je na tom něco těžkého?:D:D nema problema... pristav auto a ide sa na vec Judes chystaj lestenky a smirgle... Citovat
Laďa Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Tak jo hoši. Zítra t.j. 21.6.2011 v 10:00 hod. v Jeseníku před Kauflandem.:aut Citovat
Marcel00 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 ok, poslem nejakych dochodcov, urcite bude nejaka akcia na petrzlen... Citovat
Judes Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Teraz sa už nad tým človek len zasmeje, hlavne deď ste sa tu tak rozkokošili ale v tú chvíľu keď som po umytí zbadal tie škrabance nebolo my do smiechu. Mám z toho ponaučenie, parkovať čo najďalej od vchodu a na mieste kde stojí pomenej áut, radšej sa prejdem. Citovat
Judes Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Normálne ti tú bielu závidím, tam nie je natoľko vidieť škrabance ako na tmavších farbách a v biela 407-me sedí asi najviac. Citovat
DERT123 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 no ale na bielej vidno spinu viac ale na mojej nee ....kupe sa cca raz do tyzdna niekedy aj 2x Citovat
Brizan Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 no ale na bielej vidno spinu viac ale na mojej nee ....kupe sa cca raz do tyzdna niekedy aj 2x To by si mu mal kúpiť plutvy. Neboj, tímhle tempem mu brzy narostou:D:D Citovat
Mortis Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 dandan ak tá ryha nie je moc hlboká skús toto http://odstranovac-skrabancov.weebly.com/ ja som to použil na menšie škrabance okolo kľučiek (škrabance od prsteňov atď...) a som nadmieru spokojný. Škoda že som to pred použitím nenafotil, teraz to vyzerá tak ako by to vyšlo zo salónu. A je to aj bežne dostať kúpiť v predajniach s autopríslušenstvom. [upravil dne 18/3/10 Judes] Toto jsem taky vyzkoušel, vypadalo to super ale po prvním dešti nebo umytí je to to samé. Leštěnka se asi smyje a rýhy jsou opět vidět, takže už nevěřím žádným leštěnkám [upravil dne 18/3/10 Judes] Citovat
Judes Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Mortis uvidím ako to bude vyzerať po pár umytí ale teraz to je bez rozoznania od ostatnej časti. Citovat
Vlado222 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Nechcem zaklada nove tema a toto by sa dalo doma nieako prelestie ze hlboke to nieje Citovat
Judes Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Podľa toho obrázku je to len povrchové, ešte vo vrstve laku to by šlo odstrániť. Za pokus to stojí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.