Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní pneumatiky  

1. 1. Letní pneumatiky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: merlin99

Původně zaslal: patko79

netreba nič prihlasovať, prehodiť gumy a disky dať na pôvodné miesto a najlepšie niekde v neorigo pneuservise, kde zaplatíš o XY menej

ale nech si pri prehadzovaní dajú na tie ventily bacha, aby ti ich nepojebabrali bo aj to sa stáva:bacha

jj, prave kvoli tomu pojebabraniu som rozmyslal na peugeotom... ale mam pocit ze keby sa im podarilo senzor poj.... tak sa vyhovaraju do nekonecna... takze asi hladat dalej:)

dik za potvrdenie ako to fici s tymi senzormi.

Mno môj súkromný názor je, že pneuservis prezuje ďaleko viac pneumatík ako priamo peugeot a majú s prezúvaním gúm so senzormi teda viac skúseností. Stačí ich na to upozorniť, aby si na ne dali jednoducho pozor:papa

Odesláno

Co myslíte o kvalitě Barum Bravuris 2 nebo Fulda CARAT EXELERO na Peugeota 407?

Odesláno

Barum Bravuris 2 mám na předku a vzadu Pirelli P7. Na těch Barumkách mám odjetou jednu letní sezonu a zatím naprosto v pohodě. Auto pěkně sedí, hlučnost taky v mezích a za cca 15tis co jsem přes léto najel tak jsou přibližně na 80% životnosti.

Já je určitě můžu doporučit i když se určitě někomu neosvědčí. Vše je také samozřejmě závislé na stylu jízdy.

Odesláno

Já je mám na předku taky jednu sezónu a jsem spokojenej.Hlučnost i vlastnosti na silnici naprosto v pohodě.

A teď se dají sehnat za ještě lepší cenu, než jsem je kupoval já loni.

Odesláno

Musim sa pochvalit, dnes som kupil Bridgestone Turanza ER 300 tak dufam, ze budem spokojny. Na 406-ke som obuval Dunlop SportMaxx a tie teda drzali na ceste ako pribite. No viem co by som nekupil urcite,par x sme mali doma na autach matadory a nic moc.........:bojim

Odesláno

S Matadory nemám moc dobré zkušenosti. Jezdil jsem s autem, které mělo Matadory zimáky a přišlo mi, že mají přilnavost jako letňáky na sněhu... :)

Jinak co se týče Bridgestonů ER300, tak jsi určitě chybu neudělal. Mám je také na autě a max. spokojenost. Drží na silnici a jsou tiché. V různých testech také dopadly vždy na výbornou. Já jsem teď kupoval dvě na léto na předek.

Odesláno

jj já bych taky na Matador nešáhl :bojim ale ty dvojkové Hectory sem braz nouze a byli za pár kaček o v porovnání s Klébrem dynaxer mnohem lepší ale jen tento konkrétní dezén . Víc sa kloním k tem Nokianom ale uvidím :D

Odesláno

Mám možnost koupit za nákupku od známého pneu NEXEN CP 641 za 6500Kč. Nejsou moc známé jsou korejské ale prý firma existuje od roku 1940. Nevíte o této značce něco více, jestli do nich mám jít nebo raději Barum Bravuris 2 za 2045,- za kus.

Odesláno

Ja mel Barumky na Felicii a celkem dobry,na 407 mam Pirelli,ale o tech zatim moc nevim,mam je ted novy,tak uvidim casem... zatim velika spokojenost:) Radsi bych sel fakt do Barumu nebo jine lepsi osvedcene,takhle koupis NEXEN budou ti hucet jako blazen,nebo se sjedou rychle a pak budes litovat,ja jsem zastance,ze radsi dam vic za gumy,nez abych to rval do jinych blbosti,bezpecnost a kvalita je dulezita,ale malo lidi si to uvedomuje,tak proto jsem zvolil Pirelli,stali jednou tolik jak treba Barum ale nelituji toho :)

Odesláno

Obul som DUNLOP 01 SPORT a mám problém pri asi 130km/h si volannt skáče ako kaukazská koza plnené sú plynom PNEUPEX a sú trošku prefúkané nevie niekto kde je problém ????????????????????? :roker

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

Obul som DUNLOP 01 SPORT a mám problém pri asi 130km/h si volannt skáče ako kaukazská koza plnené sú plynom PNEUPEX a sú trošku prefúkané nevie niekto kde je problém ????????????????????? :roker

Ja mám tie isté pneu a nič podobné mi to nerobí. Raz som to skúšal trocha prehnať a pri 180 tke mi vibrovalo zadné koleso - odišlo ložisko.

Nemyslím si, že by to bolo pneumatikami, hlavne keď sú nové. U starších by to mohli spôsobovať deformácie, ktoré sa na starých gumách vyskytujú ale u nových? :bojim

Ja ich mám fuknuté vpredu na 2,6 a v zadu na 2,3 vzduchom

Odesláno

v predu mám 2,7 a v zadu 2,5 plynom PNEUPEX ale od 130 km/h do dosť vybruje čím to je ???

na 406 mi to robili zvlnene kotuce vpredu, mozno ti odpadlo zavazie resp. kedy si vyvazoval?

Odesláno

mě to dělal prasklý kord...pneu byla na jednom místě uplně vydřená do hladka a z druhé strany vzorek cca 5mm. a taky to pěkně házelo

Odesláno

vyvažované boli pred týždňom keď mi nahadzoval letné gumy tie sú fungel nové, akurát pri na vyvažovačke mal miesto 5 maticami koleso pritiahnuté len 4, ale tvrdil že to vyváži dobre

Odesláno

vyvažované boli pred týždňom keď mi nahadzoval letné gumy tie sú fungel nové, akurát pri na vyvažovačke mal miesto 5 maticami koleso pritiahnuté len 4, ale tvrdil že to vyváži dobre

tak sa vratit nech to prevazi:) a ked nepomoze tak dat dole pneu z disku ci z vnutornej strany neni poskodena alebo zly kus, aj to sa stava... predpokladam samozrejme ze predtym ti to na tych diskoch nerobilo a nenasiel si neaku extra extra velku jamu s tymi novymi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...