Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Camaro :D Ale nove :D

Ze starsich Lincoln TownCar s roku okolo 1980 a Lamborghini Diablo ... Stara pekna klasika :)

[upravil dne 18/3/10 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Camaro :D Ale nove :D

[upravil dne 18/3/10 Lubk0]

Lubk0 v Trencine pred Mercedesom stoji taketo ale cierne - ak chces je tvoje:papa

[upravil dne 18.3.2010 robozv]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Jinak můj sen je mít auto který nic nestojí, do kterýho nemusím nikdy nic kupovat:P

Druhou půlku Tvého přání prý splňuje http://fotky.roztomily.cz/view_photo.php?set_albumName=album89&id=IMG_3835

auto prý nepatří k nejlevnějším při nákupu, ale údajně bylo vytvořeno se zadáním \"Vymyslete auto na milion km s potřebou pouze základního servisu\" (pramen nějaký totalitní Svět motorů - aspoň myslím, že jsem to tam kdysi četl a informace se pak zadrhla v mé mladé hlavě)

Odesláno

Ano vim , ono tech SM je v republice vic , Otta jich par dovezl .

Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: barenst

Pekne tema , Citroen CX ,DS , SM , již mam :)

Tak to jste v Peugeot-clubu minimálně dva, kteří Citroen SM vlastní

pro ty, kteří netuší o jakém skvostu je řeč http://www.citroen-club.cz/gallery_detail.php?id=163&ddlb_model=33 - já ho měl jen jako angličák http://muj-hobby-bazar.cz/cz-detail-10624.html

[upravil dne 18/3/2010 Medvěd]

Odesláno

Salda, tak zase sme sa zhodli :) Ono sa mi pacil aj dost mustang, len ten uz je taky okukany na Sk, zacinaju ho tu mat sami kreteni ... :(

Robozv davaju ho tam zadarmo ? :D :D :P

Je to len moj sen, ktory sa mi mozno splni, ked to camaro bude mat 10 rokov a budu ho predavat za 6 tis. Eur :D Potom mozno si ho supnem do garaze ako vykendovku :D Ale ktovie ci i vtedy budem mat prachy na len taku srandu pre potesenie :P

Odesláno
Původně zaslal: honza406

autí jsou pěkná ale chce to autí za hubičku s minimální spotřebou

no ja teraz zohanam Fiat Seicento - daju sa kupit lacno, celkom lacny servis a spotreba cca 5l/100km benzinu, mala poistka.

Neni to sice moj sen ale moja ekonomicka situacia si to vyzaduje.

Odesláno

Eltone, tak jestli se neurazíš tak moje momentálně vysněný auto je Peugeot 5008 2,0 Hdi, v bílé perleťi, a to myslím naprosto vážně;)

Lubko, aspoň sem tam se shodneme:D:aut, ale je fakt že forda GT má pomalu víc a víc lidí, takže bych šel raději do toho Camara, je to prostě krasavec:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...