PESEK79 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Cau,potreboval bych poradit čim a jak nastříkat plasty v interiéru.Např.palubovku,přístrojovku kolem budíku atd. Citovat
KUBIK 306 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Ja jsem to delal pred 14 dny a vypada to super Delal jsem to nejprve plnicem pak metalizou na karoserie a pak bezbarvy lak V nedeli sem monza hodim foto Citovat
dandandys Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Je dobrý to nejdřív nastříkat primerem na plasty.Pak se to neloupe.:cool: Citovat
Ferry Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem dandandys Je dobrý to nejdřív nastříkat primerem na plasty.Pak se to neloupe.:cool: jj, poradne odmastit, ale bacha na benzin nebo nejaky nitroredidla, asi bych na to vzal cistej lih, pak to striknout zakladem na plasty, to je taky hodne dulezity, a pak uz na to muzes striknout cokoliv, nektery barvy se pak jeste striknou bezbarvym lakem Citovat
olda Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Já to odmaš?uju ještě toluenem,pak to vezmu rovnou barvou,drží to dobře,nikdy se to neoloupalo.Ale pozor,toluen je leptadlo,takže stačí lehce otřít hadrem,kterej nepouští chloupky. Citovat
Ferry Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Napsán autorem olda Já to odmaš?uju ještě toluenem,pak to vezmu rovnou barvou,drží to dobře,nikdy se to neoloupalo.Ale pozor,toluen je leptadlo,takže stačí lehce otřít hadrem,kterej nepouští chloupky. No nevim, na ty dily ktery jsou vetsinou z polystyrenu - PS nebo akrylobutadienstyrenu - ABS bych toluenem zrovna nesel, tyhle plasty se totiz v toluenu vyborne rozpousti.Nejlepsi je fakt ten lih. Tim nic neznicis. Citovat
snowboy Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Ja to strikal obycejnym akrylatovym emailem ve spray-zn.Motip, asi tak ve 3-4 vrstvach, zadna priprava plnicem atd., jen jsem to umyl obyč. saponatem a ususil a uz to 3 rok drzi bez problemu. Pod metalizu by asi ale byl lepsi plnic, nebo zakladovka Citovat
Sepp Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Takze po nekolikate Koukni se na moje stranky - je tam i postup Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Zacinam o tom uvazovat, ale pouze striknout ty dve drevene listy na palubce. Tu u spolujezdce vim jak sundat ale ta co je pod volantem tu nevim jak sundat. Vyndaval jste ji nekdo? Citovat
Driver Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Ale doporucuju na to nekupovat spreje jako prodavaji třeba v Globusu značky Primacolor apod, sice je to větší balení a stojí stejně jako malá pixsla akrylatu, ale ta barva stojí za prd. Použil jsem takovou barvu na nástřik casu u počítače a nakonec mě to vyšlo dráž než kdybych koupil akrylat, protože jsem ve finále ty pixsly spotřebval tři. Vůbec to nekryje a po čase se začala loupat. Na nový case jsem použil akrylát, pod něj základovku a stačil mi na to jeden. Dvě vrstvy a výsledek je super. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Sepp na svych strankach doporucuje toto: 1. Základ na plastyZáklad na plasty fy GALVINOL 1 x 150 ml 2. spray – barva hliníkSprayová barva fy PRIMA 2 x 150 ml za cca 200 kč Zkusim to ale jak sundat tu drevenou listu pod volanten to potrebuji nutne vedet. CO? Citovat
Honza Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 K Seppovi bych ještě dodal, použít před základem na plasty speciální odmaš?ovač ANTISILIC. Je to odmaš?ovač který je určen speciálně na plasty ošetřované různejma leštěnkama se silikonem. Když palubku vyleštíte nějakym cocpitsprejem, tak se to do ní zežere a při lakování může bejt problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.