Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

FAP filter

Guest Malinkej88

Recommended Posts

Guest Malinkej88
Odesláno

Prosím o radu, jak zjistím, že mám ve vozidle FAP filter???

Na výfukovém potrubí za katalizátorem nic nemám, slyšel jsem, že FAP může být součástí katalizátoru. Vůbec se v tom nevyznám díky moc za každý postřeh...

Guest Malinkej88
Odesláno

VIN: VF36E9HZC21530450

Kolegové v práci se o filtrech FAP dozvěděli ode mě a každej má teď starost. Co kolega to jiný vůz, je možné nějak zjistit zda filtry mají, jako myslím obecně. Slyšel jsem takové věci, jako že kdo má FAP má uplně čistý výfuk apod. Existuje nějaké takové poznávací znamení?

[upravil dne 16/3/10 Malinkej88]

Guest Malinkej88
Odesláno

A co si chlapy myslíte o jeho odstranění? děsí mě, že budu dávat za jeho výměnu 30 tis. a ještě více se děsím,že mě to třeba ve Španělsku hodí do nouzového režimu a ani nedojedu domů.... Případně jestli máte s odstraněním nějaké zkušenosti. Dost lidí to chválí, nižší spotřeba, vyšší výkon. Cena třetinová co za výměnu...

AnotherOne: máš k tomu i popis co co je?

Guest Malinkej88
Odesláno

2 sekaj: a kde jsi si to nechal dělat a kolik Tě to stálo? předpokládám, že to bylo uplně bez komplikací, když píšeš, že je to OK:-)

Odesláno
Původně zaslal: Malinkej88

A co si chlapy myslíte o jeho odstranění? děsí mě, že budu dávat za jeho výměnu 30 tis. a ještě více se děsím,že mě to třeba ve Španělsku hodí do nouzového režimu a ani nedojedu domů.... Případně jestli máte s odstraněním nějaké zkušenosti. Dost lidí to chválí, nižší spotřeba, vyšší výkon. Cena třetinová co za výměnu...

AnotherOne: máš k tomu i popis co co je?

30 tisíc za výměnu FAPu? To tam máš dva?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...