huderus Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 chlapi prosim vas pomozete mi, neviem dat dole volant. Peugeot 306 1999 1,4 diky moc [upravil dne 16/3/10 Ferry] Citovat
huderus Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 uz to mam hruba sila na to funguje :-D Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 jj staci povolit ten prostredni sroub, nechat ho chyceny na nekolika poslednich zavitech a pak zezadu do volantu bouchnout parkrat dlani a povoli to pokud se tam ten sroub nenecha castecne nasroubovanej, hrozi zasah volantem do usmevu Citovat
huderus Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 tak nastastie sa mi to nestalo, ale ked som daval dole ten volant tak som zistil ze mam airbag:D:D:D Citovat
Guest Voloda58 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Demontáž volantu P 406. Nechci zavádět nové vlákno. Byl jsem opět na sbíhavosti, technik se snažil, aby volant byl rovně, ale stejně je trochu mimo. Snad by pomohlo hnout volantem o jeden zoubek, ale volant jsem naposledy sundaval u Š 120. Tady se bojím toho airbagu. Nemá někdo přesný návod ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Voloda58: nesmysl, volant nesundavat, musi geometrii srovnat na tyčích řízení, pokud to neumí tak bych jel jinam Citovat
Qcko Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Presne tak, za predpokladu ze s volantom uz nebolo hybane, ale on pod autom dokaze dostelovat pekne velku volu na obe strany:roll ...ale ak chces dat dole volant, tak volant otocit oproti rovnej polohe o 90°... zozadu mas 2 diery, su tam torx skrutky... Odpoj akumulator (pre istotu) a skrutky vyber von, normalne tak das dole cely airbag aj s klaksonom (nicoho sa neboj, nic sa nestane)... Daj si airbag trochu nabok a pozri sa na skrutku co drzi volant, na volante aj na tyci riadenia mas sipku, ak su proti sebe sipky, tak mas volant dobre nasadeny a s nicim netoc --> musi to nastavit na geometrii. Ak nahodou niesu sipky proti sebe, tak --> Moc to netahaj, zozadu mas konektory --> oranzovy --> airbag ... 2 draty --> klakson ... ked ich odpojis, bag si odloz... A uz vidis len jednu skrutku (torx 55 myslim, riadna supa), uvolnis ju, nechas koniec tam, trhnes volantom a ked sa ti uvolni, tak skrutku vyberies a nasledne aj volant... Co sa tyka spatnej montaze, tak to iste len odzadu, dost blbo sa tam davaju naspat tie 2 skrutky zozadu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.