Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nedávno jsem jim psal ohledně budíku na 307 můj typ taky neměli. a odepsali že když pošlu nákres tak není problém vyrobit. ale je tam jeden zádrhel ti co mají podsvícení ledky tak musí se přepájet za bíle....

Odesláno

Ze to tolko prezivate :D Jedny biele budiky, nech by boli i ruzove ... Na vykonu to neprida, novu babu na bile budiky nepridate, akurat je to robota a vyhodene peniaze :P :P

Kaslal bych na cele bile budiky :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ze to tolko prezivate :D Jedny biele budiky, nech by boli i ruzove ... Na vykonu to neprida, novu babu na bile budiky nepridate, akurat je to robota a vyhodene peniaze :P :P

Kaslal bych na cele bile budiky :D

Lubk0 my to tolko neprezivame ale sme v sekcii pokec tak o tom diskutujeme,ja vykon zvysovat nepotrebujem mne mojich 66kw staci ak budem potrebovat viac kupim si ine auto(uz s bielimy budikmy),novu babu nepotrebujem ja som zenaty a nejaka ta jednoducha pracicka na aute mi nevadi.

Čo si sa zle vyspal :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

no ja teraz musim mimoradne suhlasit s Lubkom.

mimoto, ono to nebude prvek vybavy sport, ani jine, ale bude to rokem vyroby, a to hodne neskorym, pac ja mam auto vyrobene 10/2003, a to je pul roku do ukoncena vyroby 406tek...

Odesláno

tak to ja nevim potom... Mne se vice pozdavaji ty co mam, aspon na nich vyniknou ty chromove ramecky... Ale mozno je to na zvyku. Kebych kupil 406 s bilima budikama, taky bych je nepredelaval na cerny...

Odesláno

Jj, ja mam jeden z poslednych kusov 406 a biele budiky nemam, takze rokom to nebude a podla serviceboxu to mam tak ako to mam mat ... mozno ked ich skladali, tak uz im biele budiky neostali :D:D

Odesláno

Informace že udělají číslování na objednávku je víc než dobrá, asi si udělám domácí úkol...:papa

Už mám odpověď....Špaténka, nemají vůbec \"číselník\" budíku pro teplotu - množství oleje na mé old coupé:(

[upravil dne 20/3/10 rootsky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...