hnusoba Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Jedna lepšia rada ako druhá, Dudko, nerieš problém kde nie je. To čo popisuješ je normálna činnosť. Citovat
Dudko Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Nazdar hnusoba, chceš mi povedať, že tebe tiež padá pedal pomaly dolu? A kam sa stráca tlak v okruhu?? Tiež som typoval tesnenia v hlavnom brzdovom, ale chcel som sa poradiť viac hlav viac nazorov Citovat
MINI Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 pozeral si hrubku platniciek,ked hovoris ze ked napumpujes pedal je ok,druha moznost poriadne odvzdusnit,od praveho zadneho kolesa potom lave zadne prave predne a lave predne,pritom dolievat do nadrzky ,napis ci ti pri tom pada hladina v nadrzke kvapalina ktora vytecie pri odvzdusnovani tak ju nedolievaj naspat do nadrzky,nenapisal si ci sa zavada vyskytla z nicoho nic Citovat
Dudko Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Ked som auto kúpil /11.9.2008/, hneď som menil platničky, už pisalo že treba, ale ten pedal som nepozoroval Pri 120000 som bol v servise na prehliadke neviem či sa v tedy mení aj brzdovka, ale padanie pedálu to som spozoroval pred tou prehliadkou pri fakt razantnom brzdení, až sa mi vtedy zapli vystražné smerovky /stalo sa to už niekomu, myslím tie smerovky??/ Citovat
MINI Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 ano kvapalina sa ma vymenit v celom systeme a odvzdusnit ako som popisal Citovat
MINI Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 zabudol som sa ta opytat neviem aky si zrucny,ja to robim sam to odvzdusnenie,nasuniem na odvzdusnovaci srob hadicku primeraneho priemeru a taku dlhuaby druhy koniec som mal ponoreny vo flasi v ktorej je stara kvapalina,musi byt ponorena aby netahalo vzduch pri stacani pedala,poto idem do auta,postlacam pedal,asi 4krat,potom dotiahnem odvzdusnovak a zlozim hadicku pritom dolievam novu kvapalinudo nadrzky v aute tak pokracujem kazde koleso v tom poradi ako som pisal je to jednoduche,mam istotu ze je vymenena Citovat
AnotherOne Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Původně zaslal: Dudko pri fakt razantnom brzdení, až sa mi vtedy zapli vystražné smerovky /stalo sa to už niekomu, myslím tie smerovky??/ Je to funkcia výstrahy pri prudkom brzdení. Niektoré autá to majú. Citovat
Dudko Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Dík chlapi, v nedelu sa do toho pustím:super Dám vedieť Citovat
hnusoba Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Dudko máš pravdu, pusti sa do toho, choď odvzdušňovať, poprípade pretesni alebo vymeň brzdový valec...Veľa šťastia Ti prajem. Je tu plno odborníkov, určite Ti lepšie poradia ako ja. Citovat
sromo Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Jasne ze se zapnou vystrazny smerovky pri necekanym a rychlim brzdeni me se to stalo uz nekolikrat na dalnici kdyz predeme vletel blbec z pravyho pruhu. Jinak nejlepsi odvzdusneni je pres diagnostiku tak se odvzdusni i esp(abs).kdyz nejedes a mas nastartovanej motor a slapnes na brzdu a budes na ni stat tak ti pomalu bude pedal klesat to je normalni!!!!!!!!!!!!! Citovat
HonzaZ Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 hnusoba: koukám, že jsou všichni tak zaujatí tím odvzdušňováním, že vůbec nevnímají co jim zkušený praktik říká. Jinak jsem ještě koukal, že v diagnostice je funkce odvzdušňování brzd, takže nevím co budou zase vymýšlet. Citovat
MINI Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 za odvzdusnenie nic neda v servise sa chyti klucky a 20e je prec ,moja skusenost s nemenovanym servisom peugeot-vykrutil som zatku na uzaver pal .nadrze majstri zapojili pocitac a zistili ze je zle aditivovanie pre zly uzaver nadrze,vymena stoji 35e,nik neotvoril dvierka na nadrzi a nepozrel zatku.ja netvrdim ze je taky kazdy servis,clovek kym do toho nic neda len skusa je to ok az potom ked je v koncoch navstivy servis len aby bol ten spravny. Citovat
Dudko Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Tak som to dnes odvzdušnil, zopár bubliniek odyšlo, ale pedál je taký istý Bol som skúsiť v jednom servise /mali otvorené/ a vedúci mi povedal, že není možné aby padal pedál, pokial je všetko ok. Mam tam ísť tento týždeň asi na pretesnenie hlavného brzdového, tak dám vedieť ako som dopadol [upravil dne 21/3/10 Dudko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.