Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer, nepamatujete se, jaký je poměr pryskyřice a tužidla? Ano, je to 100:6,5. Ale protože nemám možnost tak malé množství tužidla odvážit, jedná se mi o to, kolik kapek tužidla třeba na dejme tomu 15 gramů pryskyřice. V malé epoxy soupravě byl kalíšek s ryskama a váhovým množstvím, a pak kapátko, se kterým se kapalo tužidlo podle toho, k jaké rysce byla pryskyřice. Nemám tak přesné váhy, abych odvážil 1,5 g tužidla. Třeba. Nemá někdo z Vás návod na přípravu lepidla? Děkuji mnohokrát:mad:

Odesláno

Je to cca 100:4, a 15g epoxydu nemá smysl míchat, minulej víkend sem laminoval a na 200g epoxydu jsem odkapal asi 15 kapek tužidla, ale taky záleží na průměru lahvičky respektive jejím hrdle a dírce na kapání, každopádně pokud dáš málo a nebo víc tužidla tak už to nebude mít vlastnosti laminátu jaký to má mít, může to být třeba křehčí a podobně;)

Odesláno

Ono se jedná o to, že když je něčeho více, tak buď je to měkké nebo zase křehké. Takže bych byl nejradši to namíchat přesně podle údajů výrobce. Ale ten uvádí 100 pryskyřice, 6,5 tužidla. A je to. A tak bych potřeboval tu přípravu z malé soupravy.

Odesláno

100g lepidla mám na celý trup letadla a to je ještě moooc. Proto chci odvážit jen malé množství, max tech 15 gramů, dokud lepidlo neztuhne. A poznámky jsou pryč:grr

Odesláno

Tak teda moc jste mě nepotěšili:D. Já myslel, že informace se z Vás budou sypat jako z rukávu. Takže je to tady

10g epoxy+16 kapek tužidla

1ml+2 kapky

2,5ml+5 kapek

5ml+ 9 kapek

7,5ml+13 kapek tužidla.

Kape se kapátkem na oči z lékárny.

Hovořím o Epoxy Chs 1200, nové značení je EP371

O laminování . Tkaniny má být stejné množství jako pryskyřice.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Ahá. No já furt nechápu co potřebuješ vědět, když všechno už víš.

Buď digi váhu nebo prostě kapku od oka...

Právě teď jsem se dozvěděl něco o míchání pryskyřice ChS Epoxy 1200 a tužidla P11

[upravil dne 15/3/10 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...