Durko Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 celkom zaujímavé ale opäť to isté slováci hallo pridá sa niekto? nech nejdem sám? Citovat
Durko Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 Hallóóó to fakt pojdem sám zo slovenska? to budem asi menšina Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 ja jsem zas zvedav kolik bude cechu v piestanech Citovat
elton Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 No, tak nějak se do Piestan chci podívat. Asi jen na otočku, uvidím. Citovat
Durko Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 prečo na otočku mynulý rok bolo super Citovat
kaper Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: Durko Hallóóó to fakt pojdem sám zo slovenska? to budem asi menšina Durko dobre vieš že by som strašne rád išiel ale teraz to nejde ale slubujem že ak postavím tak spolu ešte pojdeme a nie na jeden CZ zraz. :papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 No priznam sa ze som tajne pokukoval ze by som sa durkovi pridal ... Ale dopadlo to ako to dopadlo, auto je momentalne nepojazdne, a ani penazi nebude teraz navyse, nakolko po finalnej obhliadke ho zacnem opravovat hned, nakolko sa mi nechce cakat mesiac na peniaze ... Takze lez mi potom peniaze s poistovne pridu, budem na tom asi trocha pobiednejsie ... Skoda no Salda, tak sa hadam uvidime v piestanoch, alebo na nejakom letnom CZ zraze, na ktory som hovoril po minulom roku urcite chcem prist, tak dufam ze mi zase nevojde do cesty nejake to DUCATO ... Citovat
Šalda Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Lubko: Se mnou to stejně na jarní sraz vypadá bledě A když bych jel tak stejně asi jen na sobotu:nevim A do Piešťan se snad aspoň na otočku ukážu;) [upravil dne 25/4/10 Šalda] Citovat
Durko Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 héééééééj a čo ja? šak si sa chcel pridať v Brne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 To vies, jak nejdem ja, tak ho to nezaujima Citovat
Šalda Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Lubko: :D Ale pravda je ta že mě v práci povýšili a tudíž mám teď mnohem víc práce:( Ale ještě uvidím, třeba to dobře dopadne a na Seči se ukážu:nevim Durko, snad beze mě nezabloudíte:D Citovat
Durko Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 ja ti nevym karle. ale mam českou navigaci tak hádam trafíme. Citovat
Durko Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 ja nepiju vracet nebudu a podšálky to by bolelo [upravil dne 26/4/10 Durko] Citovat
Durko Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 no asi to uzavriem a fakt pojdeme sami odchádzať chcem asi okolo 10:00 z báhoňa. pohoda klídek tabáček budem prísť ked trafím a dorazím Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 když tak cinkni , my uz tam budem tak okolo 12 Citovat
Mizlerek007 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 panove, tak na Seč jsem se chtel podivat... ale byl jsem dlouhou dobu s prechozelim zapalem plic na neschopence, tudis jsem nevedel jak to dopadne a pocital jsem ze budu jeste v nemocnici, ale dnes me propustili a v patek bych mohl byt uschopnen, takze bych se v sobotu prijel podivat, ale je tu háček... myslíte že pujde zaplatit vsechny poplatky az na mistě ? jelikoz jsem fakt netusil jestli pojedu, tudis jsem zadne penize neplatil...pres noc tam nebudu jen se prijedu podivat a chtel bych tam v sobotu nejaky cas stravit... na zadny sraz jsem se jeste nedostal, ale sem bych rad jel... co myslite ? Citovat
Durko Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr když tak cinkni , my uz tam budem tak okolo 12 dík v pohode Citovat
Béďa Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Mizlerek007: jasně, v tomhle případě to vyřešíme na místě. Tak až tam dorazíš, stav se za náma a něco s tím provedem. Pokud chceš vyrazit na orientační závod, doporučuju dorazit tak do 10ti dopoledne. Zatím ahoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.